Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek Sosyal Hizmetler Eğitim Vakfı Onursal Başkanı... Oğlu Ahmet Gökçek ise Haziran 2014’te kurulan ve Osmanlıspor’un Kurucu Başkanı. Diğer oğlu Osman Gökçek de Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına soyundu ve bu göreve gelmesine kesin gözü ile bakılıyor.

ADAYLIĞI VETO YEDİ


Gökçek geçen yerel ve genel seçimlerde 1983 doğumlu oğlu Osman Gökçek’i Çankaya Belediye Başkan adayı ve milletvekili adayı yapmak istemiş ancak AKP’den veto yemişti. Osman Gökçek, 2010 yılından beri Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü olarak da çalışıyor. Gökçek, ATO Başkanı Salih Bezci’nin istifa etmesinin ardından ATO başkanlığı için adaylığını açıkladı.

FOTO:depophotos - Ahmet Gökçek ise Haziran 2014’te kurulan ve Osmanlıspor’un Kurucu Başkanı. Diğer oğlu Osman Gökçek de Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına soyundu ve bu göreve gelmesine kesin gözü ile bakılıyor. FOTO:depophotos - Ahmet Gökçek (solda) Haziran 2014’te kurulan ve Osmanlıspor’un Kurucu Başkanı. Osman Gökçek (sağda) de Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına soyundu ve bu göreve gelmesine kesin gözü ile bakılıyor.


Melih Gökçek oğlu Osman Gökçek’in ATO başkanlığına adaylığıyla ilgili, “Kabiliyetsizse başarılı olması mümkün değil, oğlunda iş varsa Melih’e ihtiyaç yok. Ümit ediyorum ki kazanır. ATO başkanı olursa Ankara esnafına güzel katkıları olur” diye konuştu.