Almanca bir mektubun bulunduğu evde inceleme yapan polis, böbrek yetmezliği hastası Doris Monika Plattner'ın hayatını kaybettiği, eşini ölü bulan Karl Heinrich Plattner'in ise ise üzüntüden kendi asarak yaşamına son verdiği üzerinde duruyor.

FOTO: DHA FOTO: DHA


Kocahasanlı Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde 3 katlı bir evin birinci katında 5 yıldır kiracı olarak oturan Alman çiftten haber alamayan yakınları polisi arayarak haber verdi. Verilen adrese giden polis ekipleri eve girdiklerinde Doris Monika Plattner'i yatağında ölü buldu. Evi aramaya devam eden ekipler, Karl Heinrich Plattner'in de merdiven boşluğunda asılı cesediyle karşılaştı.

Araştırmada Doris Monika Plattner'in şeker hastası olduğu, eşinin ise böbrek yetmezliği hastası olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü belirlendi.

FOTO: DHA FOTO: DHA


Almanca yazılmış bir mektup bulan polis, yaşlı adamın eşini hastalığı nedeniyle yatağında ölü olarak bulmasının ardından duyduğu üzüntü nedeniyle kendini asarak intihar etmesi üzerinde duruyor. Yaşlı çifttin vücutlarında herhangi bir darp, ateşli ve kesici alete bağlı bir iz bulunmadığı ifade edilirken, evde bulunun Almanca mektubun yapılacak tercümesinden sonra olay üzerindeki sır perdesinin aralanabileceği kaydedildi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı imcelemenin ardından yaşlı çiftin cenazeleri kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.  DHA