Kuruluşunda Atatürk’ün imzası olan Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında dağıtılan gazetede, Atatürk’e hakaret edildi. Bu durum büyük tepki topladı. Bayi satışı 300 bin olan SÖZCÜ’yü uçaklarda dağıtmayan THY, sonunda bunu da yaptı... THY’nin yolcularına ücretsiz dağıttığı yandaş gazetelerden biri de bayi satışı 5-6 bin seviyelerinde olan Diriliş Postası...

Muhalif yayınların uçaklarında dağıtılmasına izin vermeyen THY’nin dağıttığı gazeteler arasında Diriliş Postası da bulunuyor. O gazetenin, 6 Kasım 2016 tarihli manşeti ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretle doluydu.

İŞTE VİCDANLARI SIZLATAN MANŞET... THY’nin yolcularına bedava dağıttığı gazetede, Atatürk devrimleri, laiklik ve “modernleşme” yerden yere vuruldu. İŞTE VİCDANLARI SIZLATAN MANŞET...  THY’nin yolcularına bedava dağıttığı gazetede, Atatürk devrimleri, laiklik ve “modernleşme” yerden yere vuruldu.

PRANGA BENZETMESİ YAPILDI


Gazetenin manşetinde, “Bir İngiliz prangası Kemalizm” başlıklı haber yer aldı. Habere ilişkin fotoğrafta, zincirlenmiş ayak ve İngiltere bayrağı da vardı. Haberde, “M. Kemal kurtarıcı mı, yoksa İngiliz’in istese de kendi eliyle yapamayacağı İslam’ı yok etme, Müslümanları dinden uzaklaştırma projesinin yılmaz bir uygulayıcısı mı? Ya da İngilizlerin, Müslümanların boynuna, koluna, ayağına taktığı bir pranga mı?” sorusu yer aldı.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ...


Haberde, ‘’İngiltere, Kemalist kadro eliyle Türkiye’de Müslüman kimliğini yok etmeye çalıştı. Harf devrimi ile Kur’an alfabesini ortadan kaldırıp yerine Latin alfabesini getiren Kemalist kadro, sekülerizmi pranga olarak bu milletin boynuna astı” denildi. Vatandaşlar habere isyan etti. Mehmet Akosman’ın sahibi olduğu gazetenin genel yayın yönetmenliğini Erem Şentürk yapıyor.

İLGİLİ HABERŞahan Gökbakar'dan THY isyanı; Camış mıyız biz!Şahan Gökbakar'dan THY isyanı; Camış mıyız biz!