Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen ve bağlık alana gömüldüğü iddia edilen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ı arama çalışmaları sonuç verdi.

Minik Irmak'ın cansız bedeni katil zanlısı Himmet A.'nın gömdüğünü iddia ettiği yerin tam aksi yönündeki bir bölgede çalışma yapan kepçe tarafından bulundu. Cesedin bulunmasının ardından emniyet ekipleri bölgeyi boşaltarak güvenlik şeridi çekti. Olay yerine savcının gelmesi beklenirken, Irmak Kupal'ın cesedi mavi bir brandayla örtüldü.

İLGİLİ HABERMinik Irmak'ın annesi ile ablasından yürek burkan sözlerMinik Irmak'ın annesi ile ablasından yürek burkan sözler


Minik Irmak'ın cansız bedeninin savcının incelemesinin ardından olay yerine gelen cenaze aracıyla İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırılması bekleniyor.

IRMAK'I KATLEDEN ZANLININ EVİ MÜHÜRLENDİ

Manisa'da bir süredir kayıp olan Irmak Kupal'ı öldüren zanlının evi mühürlendi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünde oynarken geçen 14 Ekim günü ortadan kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın bulunabilmesi için bir televizyon kanalındaki programa çıkan babası Bilal Kupal'ın şüphelendiğini söylemesi üzerine programa davet edilen, ailenin komşusu Himmet A., programın sonunda küçük kızı öldürüp, Sarıkız Çayı'nın kenarına gömdüğünü itiraf etmişti.

Himmet A.'nın itirafının ardından harekete geçen emniyet birimleri, zanlının evinde yapılan aramalarda; küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerine rastlarken, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğünü belirledi.

Irmak'ın evinin 50 metre yakınında oturan Himmet A.'nın evi tutuklanmasının ardından güvenlik çemberine alındı. Mahallelinin ve ailenin herhangi bir müdahalesine karşı da Himmet A.'nın evinin kapısı mühürlendi. Polis ekipleri de aralıksız olarak zanlının evinin önünde nöbet tutuyor.

İHA