Şenol GEZER/SÖZCÜ
Olaylı gecede PKK ve DHKP-C üyesi 59 terörist gözaltına alındı. Militanların üzerinde, araçlarda ve evlerde, 110 sıvı bomba, 5 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 1 adet El Yapımı Patlayıcı (EYP), 20 adet torpil ele geçirildi.

Foto: CİHAN


Bir polis, açılan ateşle ayağından yaralandı. İstanbul Emniyeti'ne (İEM) bağlı, TEM, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri, gün boyunca 12 ilçede toplam 12 olaya anında müdahale etti. Eylemlerin merkezi haline gelen Sultangazi İlçesi'nin Gazi Mahallesi'nde 31, Maltepe'de 8, Gaziosmanpaşa'da 1, Sultanbeyli'de 6, Bağcılar'da 1, Bahçelievler'de 3, Beyoğlu ve Fatih'te 1'er kişi gözaltına alındı. Toplam 667 teröristin katıldığı eylemlerde 1 militanın kurşunla yaralandığı öğrenildi.

CEPHANE ELE GEÇTİ

Foto: SÖZCÜ


Militanların üzerinde, araçlarda ve evlerde, 110 sıvı bomba, 5 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 1 adet El Yapımı Patlayıcı (EYP), 20 adet torpil ele geçirildi. Bir polis, açılan ateşle ayağından yaralandı. İstanbul Emniyeti'ne (İEM) bağlı, TEM, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri, gün boyunca 12 ilçede toplam 12 olaya anında müdahale etti.

Foto: SÖZCÜ


Eylemlerin merkezi haline gelen Sultangazi İlçesi'nin Gazi Mahallesi'nde 31, Maltepe'de 8, Gaziosmanpaşa'da 1, Sultanbeyli'de 6, Bağcılar'da 1, Bahçelievler'de 3, Beyoğlu ve Fatih'te 1'er kişi gözaltına alındı. Toplam 667 teröristin katıldığı eylemlerde Serkan F. adlı militanın kurşunla yaralandığı ileri sürüldü. Adı sosyal medya hesaplarında yayımlanan kişinin nerede tedavi altına alındığı ise belirlenemedi.