Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlığın birlikte organize ettiği program kapsamında, öğrencilere Recep Tayyip Erdoğan şarkısı söyletiliyor.

Deniz AYHAN / ANKARA



Bu şarkılardan ve öğrencilerin görüntülerinden hazırlanan klip, CD’ye çekilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderilecek. Erdoğan Kadirli’de 30 Mayıs günü yapılacak olan açık hava sergisine de davet edilecek.

İlçe genelindeki tüm öğrencilerin katıldığı klip çalışması için pilot okullar belirlendi. Okullarda çalınan şarkıda “Rekor kıracağız biz/Duysun bütün cihan/ Özel davetlimizsiniz Recep Tayyip Erdoğan” sözleri geçiyor, öğrenciler de bu şarkıya eşlik ediyor. Bazı veliler uygulamaya, ‘Okullara da siyaset karışıyor’ diyerek tepki gösterirken, bazıları da çocuklarının bu programa katılmaması için imza verdiklerini belirttiler.

GUINESS İÇİN YARIŞACAK

Kadirli İlçesi’nde ayrıca 28 bin öğrencinin katılımı ile ‘en büyük açık hava sergisi’ de düzenlenecek. 40 kilometrelik alanda düzenlenecek olan sergide Guinness Rekorlar Kitabı için temsilciler de hazır bulunacak.