Feci kaza, dün gece TEM'deki Karakütük Mevkii'nde meydana geldi. Suriye vatandaşı 25 yaşındaki Ahmet Haji Süliman, yönetimindeki 31 EC 146 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince araç çarptığı bariyerleri aştıktan sonra takla atarak şarampole yuvarlandı. Otomobilin yaklaşık 70 metre boyunca yuvarlandığını gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine, kaza yerine jandarma, polis ve ambulans sevk edildi.

Kazada Ahmet Süliman (sağda) ile Mısır vatandaşı Reham Younis Abdelrahman Darwish (solda) hayatını kaybetti. Kazada Ahmet Süliman (sağda) ile Mısır vatandaşı Reham Younis Abdelrahman Darwish (solda) hayatını kaybetti.


Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, otomobilden savrulan sürücü Süliman ile aynı araçtaki Mısır vatandaşı 30 yaşındaki Reham Younis Abdelrahman Darwish'in öldüğü belirlendi.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Kaza yerinde yapılan inceleme ardından Süliman ile Darwish'in cesetleri, Tarsus Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.  Polis ve jandarmanın kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.