Terör saldırısı sırasında Atatürk Havalimanı'nda yaralanan ve valizlerini ortada bırakarak kaçan yolcuların valizleri toplandı. TAV yetkilileri tarafından terminalin çeşitli yerlerinde bırakılan yüzlerce valiz tek tek toplanarak önce X-Ray’dan geçirildi. X-Ray’dan geçirilen valizler yetkililer tarafından özel bir odaya alındı.

[caption id="attachment_1295988" align="alignnone" width="880"]FOTO: İHA - Yaşanan terör saldırısının ardından, yolcular tarafından bırakılan yüzlerce valiz sahipleri gelene kadar özel bir odaya alındı. FOTO: İHA - Yaşanan terör saldırısının ardından, yolcular tarafından bırakılan yüzlerce valiz sahipleri gelene kadar özel bir odaya alındı.[/caption]

Saldırı sırasında yolcuların büyük çoğunluğu valizlerini terminal içinde bırakarak  dışarıya kaçmış, sabah saatlerine kadar Atatürk Havalimanı güvenlik nedeniyle dış dünyaya kapatılmıştı. Saldırıyla ilgili polisin olay yerindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından iki ayrı konferans salonunda toplanan yolcuların valizleri, bavulları görevliler  tarafından sahiplerine teslim edildi.

 

İHA