TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeler sabah saatlerine kadar devam etti. AKP'li Ravza Kavakçı oy kullanmak için Genel Kurul salonuna girerken kuliste yediği kuruyemiş tabağını da yanında getirdi. 

Foto: Zekeriya ALBAYRAK -Ravza Kavakçı TBMM Genel Kurulu'na kuruyemiş tabağı ile girdi


Zekeriya ALBAYRAK / SÖZCÜ

TBMM Genel Kurulu Cuma günü 14.00'da başladığı çalışmalarını bu sabah 05:44'de tamamladı. Zaman zaman gerginlikler ve bazen de espirili diyologlar yaşandı. Uluslararası anlaşmaların görüşüldüğü Genel Kurul'da Milletvekilleri oy kullanmak için sık sık Kulisle, Genel Kurul salonu arasında gidip geldi. Milletvekilleri kuliste sohbetin yanı sıra yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılıyor. AKP'li Ravza Kavakçı da aceleyle oy kullanmak için Genel Kurul salonuna girerken kuliste yediği kuruyemiş tabağını da yanında getirdi. Kurallar gereği Genel Kurul salonunda yiyecek ve içecek bulundurulmuyor.

VEKİLLER BİR HAFTALIK TATİLE ÇIKTI


TBMM Genel Kurulu Cuma günü 14.00'da başladığı çalışmalarını ertesi gün sabah 05:44'de tamamladı. Zaman zaman gerginlikler ve bazen de espirili diyologlar yaşandı. Uluslararası anlaşmaların görüşüldüğü Genel Kurul da Milletvekilleri çalışmalarını sabaha karşı tamamladı. AKP'li milletvekilleri bol bol birbirlerinin fotoğrafını çekti. Vekiller sanki uzunca bir tatile çıkacakmış gibi birbirleriyle hatıra fotoğrafı çektirip vedalaştılar.