Erdoğan, sanat ve spor dünyasından isimlerle iftar sofrasında bir araya geldi. Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleşen iftarda Seda Sayan ve sevgilisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a CD hediye etti. Erdoğan CD'yi uzun uzun inceledi. Geceden yansıyan fotoğraflarda Erdoğan’a verilen CD’nin üzerinde “Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan” yazdığı görüldü. Seda Sayan'ın sevgilisinin Erdoğan için hazırladığı “Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan” şarkısında “Dimdik arkamızda duran, derdimize çare olan, bizi Dünya'ya savunan senin Allah'ına kurban, emrindeyiz Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan” sözleri yer aldı. Seda Sayan ve sevgilisi başkanlık CD'sine rağmen Erdoğan'ın seçtiği sanatçılardan oluşan protokol masasında kendilerine yer bulamadı.

d-iç

Seda Sayan'ın sevgilisinin hazırladığı şarkının mitinglerde çalınması için Erdoğan için hazırladığını, coşkulu bir şarkı olduğunu ve beş vokalin söylediğini ifade etti. Yakında piyasaya çıkacak olan albümün kapağında da Erdoğan’ın fotoğrafı yer aldı. Şiir ve şarkı sözü yazdığı bilinen Seda Sayan'ın sevgilisinin Erdoğan’a yazdığı şarkının sözleri ise şöyle;

“Dimdik arkamızda duran, derdimize çare olan, bizi Dünya'ya savunan, ağzından hiç çıkmaz yalan, emrindeyiz Büyük Başkan, Recep Tayyip Erdoğan/ Namuslara sahip çıkan, evladımızı koruyan, adam gibidir o adam, üç kuruşa yan bakmayan emrindeyiz Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan/ Yoktur farkı öz babadan, şefkat ile kucaklayan, bizi sarıp sarmalayan Allah korkusu olan, emrindeyiz Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan/ Muhalefetten korkmayan, vatanını hiç satmayan, düşmanlara göz açtırmaya, senin Allah'ına kurban, emrindeyiz Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan.”