Karabük'te yıllık izne giderken camiyi kapatıp giden imamın ardından bir skandal da Aydın'da yaşandı. Şırnak’ta 26 Eylül günü şehit olan 23 yaşındaki uzman çavuş Süleyman Güneri'nin cenazesi, memleketi Aydın'ın Çine İlçesi'nde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi. Cenaze namazını kıldıran imam, şehit Güneri’nin cenaze aracındaki tabutu ile selfie yaptı. İmam bununla da yetinmeyip, Facebook hesabından bu fotoğrafı paylaştı. İmam Süleyman Şen'in tavrı büyük tepki gördü.

sehit-imamJandarma Uzman Çavuş Süleyman Güneri, Şırnak'ta yol kontrolü sağlayan timde görev yaparken, PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 5 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşmüştü. Güneri törenle toprağa verilirken, cenazesinde büyük bir skandala da imza atıldı.

imam-fotoİMAM SELFİE YAPTI

Şehidin naaşının taşındığı cenaze aracına binen Mutaflar Camisi İmamı Süleyman Şen, cep telefonuyla selfie çekti. Şen, şehidin tabutunun bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaştı. İmam Şen aynı zamanda mezarlıkta törene katılan milletvekilleri ve Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak’ın da görüldüğü bir selfie daha çekti. Bu fotoğrafı da sosyal medyada yayınlayan Şen’e tepki yağdı. Şen, tepkiler üzerine paylaşımlarını silmek zorunda kaldı.

İLGİLİ HABERYıllık izne çıkan imam camiyi ibadete kapattıYıllık izne çıkan imam camiyi ibadete kapattı