İstanbul'da Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi yakınında patlama oldu. Çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk bilgilere göre; polis merkezi yakınında bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 10 kişi yaralandı. İHA muhabirinin verdiği bilgiye göre, bombalı saldırı 15.50 sularında gerçekleşti ve patlamanın ardından silah sesleri yükseldi. Olay yerine çok sayıda özel harekatçı sevk edildi.

VALİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, saldırının bombalı motorsikletin patlatılması sonucu olduğunu açıkladı. Şahin açıklamasında, "Bahçelievler ilçesi Fatih caddesinde bombalı motosikletin patlatılması sonucu ilk tespitlere göre biri ağır, beş vatandaşımız yaralanmıştır" dedi.  Daha sonra olay yerinde incelemelerde bulanan Vasip Şahin, patlamada yaralı sayısının 10'a yükseldiğini yaralı vatandaşların durumunun ağır olmadığı bilgisini verdi.

yenibosna-patlama

POLİS KAÇAN SİYAH MONTLU KİŞİYİ ARIYOR

Patlamadan hemen önce siyah mont, kot pantolon ve siyah motosiklet kaskı takan bir kişinin koşarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Bunun üzerine şüpheliyi yakalamak için polis çevrede inceleme yapıyor

 

patlama-ic

yenibosna