Levent BOZTEPE/ ÇERMİK (Diyarbakır), (DHA) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nde dün ölen Çermik Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Akdağ'ın taziyesine katılarak, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı eski Yardımcısı Kutbettin Arzu, Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz ve bazı partili yöneticiler, taziye ilçin geldikleri Çermik'te, Çüngüş Kaymakamı ve Çermik Kaymakam Vekili Ahmet Başer ile bazı partililer tarafından karşılandı. Eker ve beraberindekiler daha sonra, hayatını kaybeden Akdağ'ın taziyesine katıldı. Okunan duaların ardından burada kısa bir konuşma yapan Eker, merhum Akdağ'ın yaşamı boyunca güzel ve yararlı işler yaptığını hatırlatarak, "Güzel ve hayırlı işlere imza attı. Kimseyi üzmedi, kimseyi kırmadı. Şimdi bizim yapmamız gereken onun yaptığı işlerin üzerine koyarak daha güzel işlere imza atmaktır. O zaman başkanımız yerinde daha rahat uyuyacaktır. Hepimizin başı sağolsun" dedi.
Mehmet Mehdi Eker ve beraberindekiler, merhum Mehmet Akdağ'ın oğlu Ali Kemal Akdağ ve yakınlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

DHA