AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin İlçesi'nde dün gece sokakta çıkan bıçaklı kavgada yaşamını yitiren 21 yaşındaki Süleyman Yüksel'in cenazesi, toprağa verildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Bolvadin İlçesi Kırgız Sokak'ta meydana geldi. Süleyman Yüksel ve Muhterem Yavuz ile kimliği belirlenemeyen kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kimliği belirsiz kişi, yanında taşıdığı bıçakla Yüksel ve Yavuz'u bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Süleyman Yüksel kan içinde olay yerinden uzaklaşırken, karnından ve kolundan yaralanan Muhterem Yavuz ise yanındaki bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Yaralı halde hasmının peşine düşen Yavuz, bir süre sonra kendisini olay yerine yakın bir sokakta yere bıraktı.
EVİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Muhterem Yavuz, polise kendini bıçaklayan kişinin kaçtığını, Süleyman Yüksel'in de yaralı halde olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Muhterem Yavuz ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis Süleyman Yüksel'i de evinin kapısının önünde hareketsiz yatarken buldu. Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Süleyman Yüksel'in yaşamını yitirdiği belirlendi.
Yüksel'in cenazesi Bolvadin Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından bugün ikindi vakti Çarşı Camii'nde kılınan namazın ardından Bolvadin Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Yüksel'in yakınları ve bölge halkı katıldı.
Hastanede tedavisi süren Muhterem Yavuz'un ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, Muhterem Yavuz'un ifadesi doğrultusunda eşkalini belirlediği diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

DHA