DENİZLİ'de bir camiden toplanan bağış paralarını ve kombiyi çaldıkları belirlenerek polis tarafından gözaltına alınan 4 şüpheliden erkek olan 3'ü tutuklanırken, kadın zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kuşpınar Mahallesi'ndeki Hacı Hasan Feyzi Camisi'ne geçen 6 Kasım gecesi giren hırsızlar, camideki yardım paralarının toplandığı çelik kasanın içindeki paraları, akıl almaz bir yöntemle çaldı. Gece kimsenin olmadığı sırada camı kırarak içeriye giren hırsızlar, camiye yardım parası toplamak için konulan kasanın içindeki paraları, üzerindeki delikten elektrikli süpürgeyle çekerek çaldı. Kasayı boşaltan hırsızlar, caminin ısıtmasını sağlayan kombiyi de çaldı. Camiye geldiklerinde camın kırık olduğunu fark eden cemaat ve imam durumu polise bildirdi.
Olayın ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu görevlileri çalışma başlattı. Caminin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, ilk olarak geçen 1 Aralık'ta hırsızlık şüphelilerinden Neşe K.'yi tespit edip, gözaltına aldı. Neşe K.'nin ifadesinden yola çıkan polis, aynı gün diğer şüpheliler Ahmet Furkan A., Halil A. ve Gökhan Ç.'yi de yakaladı. Çalınan kombi de şüphelilerin evinde bulunarak camiye tutanakla teslim edildi.
Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet Furkan A., Halil A. ve Gökhan Ç. tutuklanırken, Neşe K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Hacı Hasan Feyzi Efendi Camisi Yaşatma Derneği Yöneticisi Nevzat Çınar, olaydan sonra yaptığı açıklamada kasada ne kadar para olduğunu kendilerinin de bilmediğini söylemişti.

DHA