KÜTAHYA Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı işaret dili kursuna katılan kursiyerler İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslardaki ürünlerin sergilenmesi, öğrenme tekniklerinin gösterilmesi ve hayat boyu öğrenme konusunda farklılık oluşturulması amacıyla 'Öğrenme Şenlikleri' düzenlendi. Kütahya Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bahçesinde dün düzenlenen öğrenme şenliklerinin açılış törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı AK Parti'li Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya milletvekilleri Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ile çok sayıda kişi katıldı.
Törende, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılan işaret dili kursuna katılan 18 kadın kursiyer, işaret diliyle İstiklal Marşı'nı okudu. Kursiyerlerin işaret diliyle İstiklal Marşı'nı okumaları ilgiyle izlendi. Yapılan konuşmalardan sonra Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindekiler kurulan stantları gezdi. Kütahya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Davut Ezen, 1 ay önce açtıkları 'İşaret dili kursuna 18 kadın kursiyerin katıldığı belirtti. Kursiyere işaret dili eğitimi verildiğini anlatan Davut Ezen, İstiklal Marşı'nın ilk 2 kıtasını da öğrettiklerini ve kursiyerlerin de öğrenme şenliği etkiliğinin açılış töreninde İstiklal Marşı'nı okuduklarını söyledi.

DHA