KARAMAN'da kimliği belirsiz 3 kişi tartıştıkları büfe sahibi 19 yaşındaki Onur Mehmet Yaman'ı ve o sırada kaldırımda yürüyen 47 yaşındaki Abidin Özkan'ı av tüfeği ile yaralayarak kayıplara karıştı.
Olay, saat 20.30 sıralarında Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde büfe işleten 19 yaşındaki Onur Mehmet Yaman büfeye gelen kimliği belirsiz 3 kişinin hareketlerinden rahatsız olarak dışarıya çıkmalarını istedi. Kısa süreli tartışmanın ardından 3 kişi büfeden ayrıldı. Kısa bir süre sonra yine büfenin önüne gelen kimliği belirsiz işyerine av tüfeği ile ateş etti. Açılan ateş sonucu büfe sahibi Onur Mehmet Yaman ile büfenin önünden geçmekte olan 47 yaşındaki Abidin Özkan tüfekten çıkan saçmalarla çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olayın ardından saldırganlar yaya olarak kaçarak kayıplara karışırken, yaralanan büfe sahibi Yaman ile yoldan geçerken yaralanan Abidin Özkan, çağırılan ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırldı. Polis olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

DHA