Zeytinburnu Demirciler Sitesi'ndeki 10 katlı bir iş merkezinin zemin katında saat 12.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapı malzemelerinin bulunduğu iş yerinde çıkan yangın kısa sürede tüm binayı sardı.

FOTO: Sozcu.com.tr Whatsapp / Yangına havadan da müdahale edildi. FOTO: Sozcu.com.tr Whatsapp / Yangına havadan da müdahale edildi.


 

TAHLİYE EDİLDİ


Alevlerin diğer katlara sıçraması nedeniyle içeride bulunanlar kendilerini dışarı attı. Yangın sırasında gökyüzüne yoğun duman yükseldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Bu arada, iş merkezinde çalışan bazı vatandaşlar dumandan etkilenince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

FOTO: DHA/ Yangından yükselen dumanlar uzak noktalardan da göründü. FOTO: DHA/ Yangından yükselen dumanlar uzak noktalardan da göründü.


 

BÜYÜK HASAR VAR


Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın, iş merkezinde büyük hasara yol açtı. Can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili polis inceleme başlattı. Yangın sırasında iş merkezinde bulunan çalışanlar, büyük panik yaşadıklarını ve dumanların binayı kapladığını görünce hemen kendilerini dışarıya attıklarını söyledi. Alevlerin yükseldiği yangını vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

DHA