Bingöl’de, merkeze bağlı Şaban köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen ve küçük yaştaki çocukları sosyal medya üzerinden taciz ederek kadınlara da cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddia edilen 25 yaşındaki Z.S. adlı kişinin tartaklandığı görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Adı öğrenilemeyen bir kişi tarafından çekilen ve internette yüklenen görüntüler, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken, görüntüleri çeken kişinin tartaklama olayını da gerçekleştiren kişi olduğu belirtildi.
Görüntülerde, yüzü kanlar içinde kalan Z.S'nin, kendisini döven kişiden koşarak kaçmaya çalıştığı ancak, yakalandığı görüldü. Z.S.'yi döven kişinin görüntülerde, Z.S.'ye, "Seni gebertirim. Bir daha milletin çoluk çocuğuna mesaj atarsan seni gebertirim. Evini, adını, soyadını, her şeyini biliyorum. Bir daha adın bana gelirse, seni yerle bir ederim, erkek. Bingöl küçük bir yer değil mi" diyerek dövmeye etmeye devam ettiği görülüyor.
bingol-orta
Bingöl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, videodaki taciz iddiasıyla dövülen kişinin Bingöl merkez Şaban Köyü’ne kayıtlı Z.S. olduğunu doğrulayarak, olayın nerede gerçekleştiğinin ise, bilinmediğini söyledi.

[caption id="attachment_1412029" align="aligncenter" width="352"]KIZIN AKRABASI ARACI DURDURARAK, ADAMIN ARAÇTAN ÇIKMASINI İSTEDİ ANCAK E.K. KENDİSİNİ ARACA KİLİTLEYİP, KORNAYA BASARAK ÇEVREDEKİLERDEN YARDIM İSTEDİ. ARACIN CAMININ KIRILMASIYLA ŞAHSA ULAŞAN ÖFKELİ AKRABA, ELİNDEKİ COPLA E.K.'Yİ DÖVDÜ. E.K. KANLAR İÇERİSİNDE KALIRKEN, BU ANLAR İSE SANİYE SANİYE CEP TELEFONU KAMERASINCA KAYDEDİLDİ. (BİLAL BİLİR/SAKARYA-İHA) Sakarya'da da tacizci olduğu iddia edilen bir şahıs, küçük çocuğun yakınları tarafından dövülmüştü.[/caption]

Şikayetçi olma durumuna göre adli soruşturmanın başlatılacağını ve konu hakkında araştırmanın sürdüğünü belirten Pamuk, tarafların bulunması halinde gerekli işlemlerin yapılacağı bilgisini verdi. (DHA)

İLGİLİ HABERTacizciyi öldürdü ailesiyle vedalaşıp polise teslim olduTacizciyi öldürdü ailesiyle vedalaşıp polise teslim oldu