Birçok vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dövizleri bozdurun' çağrısına uyarak, ellerindeki yabancı parayı TL'ye çevirmeye devam ediyor. Esnaf ise dolarını bozdurduğuna dair dekont getirenlere promosyon uygulamaya başladı. Çağrı hergün yeni renkli karelerin haberlere yansımasına neden oluyor.

[old_news_related_template title="Dolarını bozdurana mezar taşı ücretsiz" desc="Dolar bozdurana bedava saç-sakal tıraşı, bedava ekmek, bedava yemek derken Bursalı bir esnaf icraatıyla tüm kampanyaların önüne geçti. Mermer işletmecisi bir kişi, 2 bin dolar bozduran ve makbuzunu getiren herkese değeri 750 TL’yi bulan mezar mermer taşını ücretsiz olarak vereceğini ilan etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/bursa-mezartasi-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/dolarini-bozdurana-mezar-tasi-ucretsiz-1548548/"]

En son ünlü isim Tanju Çolak'ın elinde dolarlara döviz bürosuna gelmesi oldu. Çolak, "15 Temmuz'da canını veren bugün dolar bozdurmaya gelmez mi? Her zaman devletin yanında olacağız. Bunun bilinmesini istiyoruz." diye konuştu.