"Allahım bu acılara yüreklerimiz nasıl dayanacak" diye sorarak birbirimize, insanlığımıza, bizi bölmek isteyenlere inat kardeşliğimize sığınırken, gelen bir haberle kara günün bitmediği anlaşıldı!

Fırat Kalkanı operasyonunda ağır yaralanarak hastanede tedavi gören kahraman bir astsubayımız, yaşam savaşını yitirerek şehit düştü.

[old_news_related_template title="Fırat Kalkanı'nda yaralanan astsubay şehit oldu" desc="Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan Astsubay Başçavuş 35 yaşındaki Volkan Külekçi, Gaziantep'te tedaviye alındığı hastanede şehit oldu. Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı da Külekçi'nin şehadet haberini aldıktan sonra Adli Tıp Kurumu Morguna gitti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/kalkan.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/firat-kalkaninda-bir-asker-sehit-1571006/"]

Biz millet olarak olumsuzluklara, kötülüklere direndikçe üst üste geliyordu sanki belalar. Gün, karardıkça karardı haberlerle. Adres bu kez de Suriye idi. El-Bab'daki askerlerimize IŞID saldırmış. Üç kahraman askerimiz yaralanmıştı. Yaralı kahramanlarımız derhal Türkiye'ye getirilmiş ve tedaviye alınmıştı.

[old_news_related_template title="El Bab'da IŞİD saldırdı: 3 asker yaralı" desc="Suriye'de, yürütülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü IŞİD'in El Bab bölgesinde düzenlediği saldırıda yaralanan 3 Türk askeri ile 1 ÖSO mensubu Kilis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/sur-sondakika-5-16.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/el-babda-isid-saldirdi-3-asker-yarali-1571310/"]

Saatler 14:00'ü gösterirken Türkiye üç kez sarsılmış. Kayseri saldırısında ve Fırat Kalkanı operasyonunda 14 şehit, 58 yaralı vermişti.

Yenilmeyeceğiz, alçaklardan ve alçaklıklarından korkmuyoruz. Ancak, yitirdiğimiz canlara dayanacak gücümüz, akıtacak gözyaşımız kalmadı.

[old_news_related_template title="Son dakika: Kayseri'de hain saldırı" desc="Kayseri Erciyes Üniversitesi önündeki durakta bir patlama meydana geldi. Saldırı sonrası kahreden gelişmeyi Genelkurmay saat 11:05'te duyurdu. Yapılan açıklamada, '13 kahraman askerimiz şehit oldu, 48 kahraman askerimiz yaralandı' denildi. Teröristlerin kullandığı aracın plakasının ise sahte olduğu ortaya çıktı. Saldırıda 7 sivil de yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/patlama-haritasi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/son-dakika-kayseride-patlama-1570850/"]

Ama yeter artık!
Hem, bu çalışkan ve en büyük arzusu barış içinde, huzurla yarınlara, güzel günlere yürümek olan millet niye ağlasın yitenlerin ardından?
Annelerin ciğeri neden daha çok yansın?
Babalar, oğullar, kızlar, akrabalar velhasıl bu vatanın her köşesindeki milyonlar, şehitlerine yanmak yerine onların yaşarken gösterdikleri başarılarla niye gururlanmasın?

Düşün bu milletin yakasından ahlaksız teröristler. Her sinsi, korkak hainlikten sonra nasıl kenetlendiğimizi görmüyor musunuz? Amacınıza ulaşamayacaksınız.

Gece gündüz demeyin, daha çok çalışın devletin istihbarat görevlileri. Canımız sizin başarılarınıza emanet çünkü. Can yakmadan yakalayın bu ruhlarını şeytana satmış hainleri.

Türk siyasetinin önderleri, liderleri, milletin vekilleri, bakın millet etle tırnak gibi, kötülükleri kardeşlikle aşmaya çalışıyor. Gözünü kırpmadan, canını hiçe sayarak, "sen-ben demeden" koşuyor patlama olan yere, kan veriyor, yardım etmeye çalışıyor. Kucaklayın milyonları, Sıkı sıkı tutun ellerimizi.