İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı tedbirleri kapsamında bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında, ağır tonajlı araçlara da tedbir getirildi. Önlemlerle ilgili yapılan açıklamada, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş,  Sarıyer, Bakırköy, Kadıköy ilçelerinde, TIR, kamyon, beton mikseri ve ağır tonajlı araçların ilçelere girmesinin yasaklandığı belirtildi.

Fransa ve Almanya'da yaşanan, kalabalığın arasında dalan kamyon benzeri saldırılara engel olmak için alınan tedbirle; bugün saat 08.00'den, pazar günü saat 08.00'a kadar belirlenen ilçelere ağır vasıta araçlara yasaklandı.

[old_news_related_template title="İstanbul Valiliği'nden yılbaşı tedbirleri açıklaması" desc="İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yılbaşı günü ve gecesinin huzur ve güven ortamı içinde geçirmeleri ve mağdur olamadan ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için tedbirler alındığı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/basliksiz-1-361.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/istanbul-valiliginden-yilbasi-tedbirleri-aciklamasi-1593491/"]