13 Şubat günü yapılacak 2016 yılının ilk e-YDS sınavı için adayların sınav girecekleri merkezler belirlendi ve sınava giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. e-YDS'ye girmek sıanav giriş belgenizin yanınızda olması gerekmektedir. ÖSYM'nin duyurusuna göre e-YDS sınava giriş belgesi AİS yani aday işlemleri sisteminden edinilebilir. AİS'e aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

E-YDS SINAVA GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM'DEN E-YDS DUYURUSU


13 Şubat 2016 tarihinde, saat 14.00’te yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.

e-YDS elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlanmıştır. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir. Adaylar, Deneme e-Sınav Uygulamasına aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylara saygı ile duyurulur.