Amed ile Fenerbahçe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı, bu hafta en çok merak edilen mücadele olacak. Sahasının bir maç seyircisiz oynama cezası alması ile Amed Sportif ve Türkiye Futbol Federasyonu arasında gergin geçen anlar yaşandı geçen hafta. Amed Sportif, Fenerbahçe maçına çıkmayacaklarını bile söylediler. Peki Amed Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

Diyarbakır Seyrantepe Diski Spor Tesislerinde oynanacak Amed Fenerbahçe maçını İlker Meral yönetecek. 9 Şubat 2016 Salı günü oynanacak maç saat 13.00'da başlayacak. Amed Fenerbahçe maçı canlı olarak A Haber'den yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE AMED SPORTİF MAÇI HAZIRLIKLARI


Cuma günü Antalya deplasmanında beklenmedik bir şekilde 4-2 farklı mağlup olan Fenerbahçe'de moraller bozuk. Robin Van Persie'nin yedek bırakılıp Fernandao'nun ilk 11'de çıkarılması kararı tartışaladursun teknik direktör Pereira'nın nasıl bir kadro ile maça çıkacağı merak ediliyor. Can Bartu Tesisleri'nde 1,5 saat süren antreman, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra pas organizasyon çalışmaları sonrasında çift kale maç ile tamamlandı. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren futbolcular Ba, Van Persie ve Markoviç, takımdan ayrı olarak tedavi ve çalışmalarını sürdürdüler.

FENERBAHÇE, AMED MAÇI KADROSU BELLİ OLDU!


Pereira, Diyarbakır’daki mücadeleye maç eksiği olan ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkacak. Bu karşılaşmada as oyuncularını dinlendirmeyi planlayan Portekizli Teknik Adam; Diego Ribas, Gökhan Gönül, Ozan Tufan ve Alper Potuk gibi oyuncularını Amedspor karşısında sahaya sürmeye hazırlanıyor. Pereira ayrıca grup maçlarında olduğu gibi Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek’e de şans verecek.

AMED, FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKACAK MI?


Amed Sportif ile TFF arasında geçen tartışmalar ve oyuncularından Deniz Naki'ye verilen 12 maçlık ceza sonrası, yekililer tepki olarak Fenerbahçe maçına çıkmayabileceklerini söylediler. Başkan Vekili Nurullah Edemen, tavırlarının Fenerbahçe'ye karşı olmadığını belirterek Aziz Yıldırım'ın hemşehrileri olduğunu ama TFF'nin üzerinde baskı oluşturmasına karşı maça çıkmama veya saha içinde bir eylem yapma gibi düşünceleri olduğunu söyledi.