AÖF sınav sonuçları yayınlandı. AÖF öğrencilerinin 16-17 Nisan'da girdikleri bahar dönemi ara sınavı sonuçları dün akşam açıklandı. Öğrencilerin merakla bekledikleri AÖF sınav sonuçları, üniversitelerin GİS sayfası ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki verdiğimiz linke tıklayarak T.C. kimlik numaranız ile giriş yapmanız da AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için yeterli.

AÖF sınavı sonuçlarını öğrenmek için tıkla!

AÖF sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri sınav sonuç sayfası üzerinden ilan edildi. Söz konusu sayfaya yukarıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Sınav sonuçlarınızı görmek için aşağıdaki bağlantıda ile açılan sayfada T.C kimlik numaranızı girmeniz yeterlidir.

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI İÇİN YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURUSU


4-5 Haziran 2016'da yapılacak olan AÖF Bahar Dönemi Dönem sonu sınavına, yeni sınav merkezinde girmek isteyen öğrenciler için sınav merkezi değiştirme süresi 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 23.30’da sona eriyor. Bu tarihten sonra yapılacak olan sınav merkezi değişikliği sonraki dönem için geçerli olacaktır.

AÖF Bahar Dönemi final sınavı merkezinizi değiştirmek isteyenler;
- www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bağlantısından,AÖF bürolarından veyaAçıköğretim Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 Hat) ve 444 - 10 26 telefon numaralarını arayarak yaptırabilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?


Peki ya sınav sonucunuzda hata olduğunu düşünüyorsanız ne yapmanız gerekiyor? Bunun için sınav sonuçlarının ilan edilme tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içinde itiraz edilebilirsiniz. AÖF sınav sonuçları 25 Nisan Pazartesi günü ilan edildi yani notunuzda bir problem olduğunu düşünüyorsanız bu hafta içinde itiraz etmeniz gerekmektedir.

ARA SINAVLARIN YIL SONU NOTUNA ETKİSİ


Açıköğretim sistemine göre sınavlardan alınan notların, başarı notuna katkı oranları şu şekildedir: Ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70.

Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; “Sosyoloji 2” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır. Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?


Ara sınavların bitmesi ile ile şimdi sıra geldi dönem sonu notlarını ağırlıklı olarak etkileyen final sınavlarına geldi .Bahar dönemi final sınavları 04 – 05 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak ki sabah oturumu saat 09:30-11:30, ikinci oturum da 14:00-16.00 arasında gerçekleştirilecek.