Bir Garip Aşk dizisinin bugünkü bölümünde (10 Şubat Çarşamba 68. bölüm) Khushi de Arnav'ı kaçıran çetenin eline düşecek! Artık hem Arnav hem de Khushi depoda tutsaktırlar. ARnav İle Khushi Biar Garip Aşk yeni bölümde çetenin elinden kurtulabilmek için ne yapacaklar?... İşte Bir Garip Aşk 68. yeni bölümden detaylar, internetten izleme bağlantısı ve kaçıranlar için son bölüm videosu...

BİR GARİP AŞK 68. BÖLÜM ÖZETİ


Khushi, Madhumati’nin evine giderken Arnav’ı kaçıran çetenin üyelerinden birini görür ve onu takip etmeye başlar. Adam takip edildiğini anlamıştır ve Khushi’yi yakalayarak Arnav’ın tutulduğu depoya götürür ve onu kilitler. İkili birbirlerinden habersizdir ancak Arnav, Khushi’nin kendisine yakın bir yerde olduğunu hissetmektedir. Akash, Payal’e iş ile ilgili bir partiye katılacağını söyleyerek randevuya gelemeyeceğini söyler ve ondan özür diler. Arnav ve Khushi kendilerini alıkoyan çetenin elinden kaçmayı başarır. Ancak çete onların peşindedir ve kısa süre sonra Arnav ve Khushi’nin izine rastlarlar. Arnav yakalanacaklarını anlayınca Khushi’nin başına vurarak onu etkisiz hale getirir ve etrafta bulunan samanların arasına saklayarak tek başına teslim olur.

BİR GARİP AŞK İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?


Kanal 7'nin popüler dizisi Bir Garip Aşk'ı bugün internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saatinde (16.00) aşağıdaki bağlantı ile Kanal 7'nin online canlı yayına erişebilir ve yeni bölümü akıllı cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdan seyredebilirsiniz.

Bir Garip Aşk 68. yeni bölümü izlemek için tıklayınız (Kanal 7, 16.00)

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMÜ KAÇIRANLAR İÇİN...


Bubbly yatılı okula dönmeden önce işlediği suçları Akash’a itiraf etti. Anjali, Khushi’yi Londra’ya götürmek istedi ancak Shyam bu duruma itiraz etti. Arnav’ın henüz Londra’ya ulaşmadığı öğrenilince gezi iptal edildi. Anjali abisine bir türlü ulaşamadı ve kendi kendini avutmaya çalıştı ancak Arnav onu hiç beklemediği bir anda arayarak İskoçya’da olduğunu söyledi. Ancak Arnav yolculuk esnasında bir çete tarafından rehin alınmıştı ve onu zor günler bekliyordu. Arnav evdekilerin haberi olmasın diye durumu gizlice Khushi’ye anlattı. Khushi, Arnav’ın yaptığı tüm uyarılara rağmen polise gitmeye karar verdi.