Ali Ağaoğlu yeni projesi Ağaoğlu Central Park’ın reklam filmiyle yeniden ekranlara döndü.

Reklamda, Ali Ağaoğlu makam aracının arkasına bisiklet taşıyıcı bağlatmış Central Park’a gidiyor, bisiklete biniyor, parktaki sincabı eliyle besliyor, fındık veriyor.

%81’i yeşil alandan oluşan Ağaoğlu Central Park, 5 adet blokta bulunan 1.155 konut ve 3 blokta 12 özel villadan oluşuyor. Dış cephesi New York mimarisinden esinlenerek tasarlanmış ve Leed Gold sertifika adayı olan proje, malzeme seçimleri ve daire planlarının elverişli kullanımıyla öne çıkıyor.

İstanbul’un en büyük şehir parkının yanı başında!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ve tamamlandığında 1 milyon m² büyüklüğe ulaşacak İstanbul’un şehir parkına komşu olan Ağaoğlu Central Park, merkezi bir lokasyonda olup aynı zamanda denize ve yeşile bu kadar hakim olan ender projelerden biri.

Hava, deniz ve kara olmak üzere tüm ulaşım akslarının merkezinde yer alan proje Atatürk havalimanına, İDO terminallerine çok yakın bir konumda. Ataköy Marina ve sahil yoluna da yürüme mesafesinde. Çok yakınında inşaası tamamlanacak yeni metro istasyonu ve Marmaray, Bakırköy’ün ve Ağaoğlu Central Park’ın yatırım değerini artıracak.

Lansmana özel %15 indirimin yanı sıra ödeme koşullarındaki avantajlarla, Ağaoğlu’nun kazan-kazan prensibiyle satışa çıkan proje için Ali Ağaoğlu iddialı konuştu: “Bu proje ile satış rekorları kıracağız. Daha lansman öncesinde 50 milyon dolarlık satış gerçekleşti. Bu dönemde bu proje bize bahar havası yaşatıyor. Ağaoğlu Central Park İstanbul’un bu denli merkezi bir lokasyondaki en yeşil ve huzurlu projesi, ismine ve lokasyonuna yakışan bir proje haline geldi. Değeri katlanacak projemiz ile müşterilerimize de kazandıracağız. “ dedi.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız