E okula giriş yapan kişiler solda yer alan menüleri kullanarak işlemlerini tamamlayabilir. Sorgulama blog sitesindeki e okul veli yazısında belirtildiği gibi kişilerin üyelik girişi yapması sonrasında yararlanabildiği hizmetler resimdeki gibidir.


Sorgulama.biz.tr sitesindeki e okul öğrenci girişi yazısındaki gibi giriş sonrasında istenilen konuda bilgi sağlanabilir. Ücretsiz olarak kullanımdaki e okul üstelik mobil olarak da kullanılabilir durumdadır. Bu açıdan isteyen kişiler cep telefonlarından isteyen kişiler de internet sitesi aracılığı ile hizmetlere erişim sağlayarak bilgi alabilir.

Devamsızlık Bilgisi

Öğrencilerin hangi günlerde okula gittiği, hangi günlerde kula gitmediği okuldaki kayıtlar esas alınarak e okula yüklenmektedir. Okuldaki yöneticiler tarafından girilen bilgiler sayesinde özellikle veliler öğrencilerin okul devamsızlık durumunu takip edebilir duruma gelmiştir. Sürekli güncellenen sayfalar sayesinde veliler istediği zaman güncel durumu görerek, öğrencinin okula gidip gitmediğini günlük olarak dahi takip edebilmektedir.

Haftalık Ders Programı

Haftalık ders programı gerek öğrencilerin gerek velilerin derslerin takibini yapabilmesi amacıyla oluşturulmuştur. Okulda oluşturulan ders programı aynı zamanda e okul sistemine de aktarılmaktadır. Üstelik planlarda yapılan değişikliklerde yine e okulda güncellemeye gidilir.

Okuduğu Kitaplar

Öğrencinin bir eğitim dönem içerisinde okuduğu tüm kitaplar sisteme giriş yapılmaktadır. Öğretmenler tarafından kayıt altına alınan kitap bilgileri daha sonrasında online sistemlere aktarılmaktadır. Sisteme aktarılan bu bilgiler ise öğrenci ve veliler tarafından sorgulama yapılarak öğrenilebilmektedir.

Diploma Puanı

Diploma puanı bölümünde öğrencilerin aldığı güncel diplomaların puan bilgileri bulunmaktadır. Mezun olunan son eğitim diplomasının esas alındığı bu bölüm sayesinde kişielr ihtiyaç duyduğu anda diploma puanını öğrenebilmektedir.