Fenerbahçe Gaziantepsor maçı şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyor, Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta? FB Antep maçı hangi kanalda? Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, evinde Gaziantepspor’u konuk ediyor. Başlama saati 19:00 olan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Onun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maç Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Maçı internetten, bilgisayarlarınızdan, tabletlerinizden izlemek için aşağıdaki link üzerinden tek maç olarak satın alarak canlı izleyebilirsiniz.
 
 
Beşiktaş’ın 3 puan aldığı haftada Fenerbahçe için hata payı sıfıra indi. Gaziantepspor karşısında mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan sarı-lacivertli takım, rakibini yenerek haftaya Beşiktaş’ın Galatasaray derbisinde puan kaybetmesini bekleyecek.
 

PEREIRA DEĞİŞİKLİK DÜŞÜNMÜYOR

 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligde son üç maçtaki kadroyu bozmayı düşünmüyor.
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Lazar Markovic ile kadro dışı kaldıktan sonra hakkında henüz karar alınmayan Caner Erkin, Gaziantepspor karşısında oynayamayacak.
Öte yandan Fenerbahçe’de kaptan Volkan Demirel, Robin van Persie ile Diego Ribas sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular sarı kart görmeleri durumunda 32. haftadaki Medipol Başakşehir deplasmanında forma giyemeyecek.
 

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının muhtemel 11’ler:

 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.
 
Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış, Elyasa, Hakan, Koray, Orkan, Chibuike, Larsson, Hürriyet, Putsila, Habibou