Bugün yani 23 Mayıs Pazartesi 2016'da Fox TV'de neler izlenebilir? Bu akşam 20.00'de Şevkat Yerimdar 2 adlı yerli film ekrana gelecek. Şevkat Yerimdar 2 filmini aşağıdaki Fox TV online canlı yayın bağlantısını kullanarak internetten izleyebilirsiniz. Peki bugün Fox TV'de başka ne var ve Fox TV internetten nasıl izlenir? Bugün Fox TV'de hangi programlar, diziler veya filmler var aşağıdaki yayın akışından öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 23 MAYIS PAZARTESİ


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 BKM Güldür Güldür
10.30 Unutma Beni
12.45 Gardırop Savaşları
15.15 Benden Söylemesi Canlı
16.00 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Şevket Yerimdar 2
00.30 Kalbim Yangın Yeri
02.45 Gardırop Savaşları
05.00 İnadına Aşk

ŞEVKET YERİMDAR 2 FİLMİNİN KONUSU


Sevgilisi Pelin ile düğün hazırlığı yapan Şevkat, para bulabilmek için dedesinden kalan evi satmaya karar verir ve Ankara'ya gelir. Aslında evi satıp hemen geri dönmeyi planlamaktadır, ama arabasının önüne atlayan Sarper bütün planlarını alt üst eder. Sarper'in sevdiği kız ile evlenebilmesi için olaya dahil olan Şevkat bu sırada rüyasında ölmüş dedesini görür. Dedesinin dediğine göre evin altında yatır vardır ve kesinlikle satılmaması gerekmektedir. Ancak evi paragöz bir müteahhite satan Şevkat'in evi geri alması hiç kolay olmayacaktır.

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.