Bugün yani 25 Mayıs Çarşamba 2016'da Fox TV'de neler izlenebilir? Bu akşam 20.00'de Gizemli Adaya Yolculuk filmi ve ardından da Batman: Kara Şövalye adlı film var. Peki bugün Fox TV'de başka ne var ve Fox TV internetten nasıl izlenir? Bugün Fox TV'de hangi programlar, diziler veya filmler var aşağıdaki yayın akışından öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 25 MAYIS ÇARŞAMBA


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 BKM Güldür Güldür
10.30 Unutma Beni
12.45 Gardırop Savaşları
15.15 Benden Söylemesi Canlı
16.00 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Gizemli Adaya Yolculuk
22.00 Kara Şövalye
04.00 Gizemli Adaya Yolculuk
06.00 İnadına Aşk

GİZEMLİ ADAYA YOLCULUK FİLMİNİN KONUSU


Sean Anderson (Josh Hutcherson) okyanus ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank (Dwayne Johnson) maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrası gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfettikten sonra cennet misali bir manzarayla karşılaşırlar. Altından şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha bir çok sır onları beklemektedir: tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte!

BATMAN: KARA ŞÖVALYE FİLMİNİN KONUSU


Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.
2 Oscar ödüllü film dünya çapıda 1 milyar dolarlık gişe hasılatı yapmıştır.

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.