Bugün yani 27 Mayıs Cuma 2016'da Fox TV'de neler izlenebilir? Bu akşam 20.00'de Karagül dizisi var. Karagül dizisinin bu akşam aşağıdaki Fox TV online canlı yayın bağlantısını kullanarak internetten izleyebilirsiniz. Dizide bu hafta oğlunun öldüğünü öğrenen Kendal intikam yemini edecek! Peki bugün Fox TV'de başka ne var ve Fox TV internetten nasıl izlenir? Bugün Fox TV'de hangi programlar, diziler veya filmler var aşağıdaki yayın akışından öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 27 MAYIS CUMA


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 BKM Güldür Güldür
10.30 Unutma Beni
12.45 Gardırop Savaşları
15.15 Benden Söylemesi Canlı
16.00 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Karagül - 123. Bölüm
23.30 Aşk Yeniden
02.30 Çifte Saadet
04.45 Gardırop Savaşları

KARAGÜL 123. BÖLÜM ÖZETİ


Herkesten çok sevdiği oğlunu kaybettiğini öğrenen Kendal, bu acı gerçeği kabullenemeyerek Mehdi’nin cansız bedenini hastaneden kaçırır. Mehdi ile ilgili durumdan haberi olmayan Emine, Kendal’ın babasını öldürdüğünü Oğuz’a anlatır. Oğuz Kendal’ı tutuklamak için uzun süredir aradığı fırsatı sonunda yakalamıştır. Kendal için bedel ödeme zamanıdır artık. Özlem’in çantasının Fırat Nehri’nde bulunması, Mehdi bebeğin ölümünü hazırlayan kazada da Kendal’ın parmağı olabileceği şüphesini doğurur. Delilleri tek tek toplayarak gerçeğe ulaşan Oğuz Kendal’ı tutuklamaya geldiğinde her zamankinden de tehlikeli bir Kendal ile karşılacaktır. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Kendal’ın intikam yemininden tüm aile payına düşeni alacaktır.

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.