Bugün yani 26 Mayıs Perşembe 2016'da Fox TV'de neler izlenebilir? Bu akşam 20.00'de Kördüğüm dizisi var. Kördüğüm dizisinin bu akşam aşağıdaki Fox TV online canlı yayın bağlantısını kullanarak internetten izleyebilirsiniz. Dizide bu hafta Ali Nejat ile Naz'ın arasındaki ilişki de bir dönüm noktası yaşanacak! Peki bugün Fox TV'de başka ne var ve Fox TV internetten nasıl izlenir? Bugün Fox TV'de hangi programlar, diziler veya filmler var aşağıdaki yayın akışından öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 26 MAYIS PERŞEMBE


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 BKM Güldür Güldür
10.30 Unutma Beni
12.45 Gardırop Savaşları
15.15 Benden Söylemesi Canlı
16.00 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Kördüğüm
23.45 Aşk Yalanı Sever
02.30 Gardırop Savaşları
04.45 İnadına Aşk

KÖRDÜĞÜM 21. BÖLÜM ÖZETİ






Ali Nejat’ın Kaan ve Naz ile birlikte yurtdışında yaşama kararının altında Naz’ın parmağı olduğunu düşünen Feyza, Naz’a hesap sorar. Naz bu kez Feyza’yı alttan almaz. İki kadın arasında savaş çanları çalmaya başlamıştır. Murat ise babasının intiharından sorumlu tuttuğu Tarık Karasu ve Enver Bey’den intikam alabilmek için her yolu dener. Karasu Holding’i yok etmeyi kafasına koyan Murat için bu yollardan biri, Tarık Bey’e düzmece bir ihaleyle büyük para kaybettirmek, diğeri de Feyza ile evlenmektir. Enver Bey bu duruma daha fazla sabır göstermez ve Murat’a açıkça düşmanlığını ilan eder… Murat’ın foyasını ortaya çıkarmak için çırpınan Ali Nejat’a gizemli bir telefon gelir. Ali Nejat artık Murat’ın kirli işler peşinde olduğundan tamamen emindir; ama ailesini buna bir türlü inandıramaz. Büyük aşkı Eylül ile yıllar sonra karşılaşan Ali Nejat ve bu aşkı Murat’tan öğrenen Naz’ın ilişkisinde ise yeni bir dönem başlar.





FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.