Bugün yani 29 Mayıs Pazar 2016'da Fox TV yayın akışında O Hayat Benim dizisinin 96. yeni bölümü yer alıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Ateş, Bahar'dan onu adeta yıkacak çok kötüü bir haber alacak. Peki bugün Fox TV'de O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü haricinde ne var; hangi programlar, diziler veya filmler izlenebilir merak ediyorsanız aşağıdaki yayın akışından Fox'da neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu akşam Fox TV'de O Hayat Benim dizisinden sonra Vegasta Bir Gece adlı film ekrana gelecek. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 29 MAYIS PAZAR


07.30 Murat Güloğlu ile Çalar Saat Canlı
10.00 Gardırop Savaşları
12.45 Kördüğüm
16.00 Karagül
19.00 Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Canlı
20.15 O Hayat Benim 96. Yeni Bölüm
00.15 Vegasta Bir Gece
04.00 Çifte Saadet
04.45 Aşk Yaniden

O HAYAT BENİM 96. BÖLÜM ÖZETİ


Tehlike devam etmektedir! Affan’ın Efsun’a açtığı savaş da öyle... Ve herkesi biraraya getiren cenaze tansiyonu iyice yükseltir. Her şeyin arkasında Affan’ın olduğunu polis de öğrenir ama bu güçlü ve karanlık adama dokunmak kolay değildir. Kısmetsizler Mahallesi halkı kendi intikamlarını kendileri almak zorundadır! Ateş cezaevinde karşısına çıkıp babası olduğunu iddia eden adama inanmaz. Ama gerçekler önüne bir duvar gibi dikilmektedir. Ateş tam yirmi dört sene sonra babasını bir kez daha kaybetmek üzeredir. Bahar’ın getirdiği acı haber de Ateş’i yıkan son darbe olur.

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.