Bugün yani 1 Mayıs Pazar 2016'da Fox TV yayın akışında O Hayat Benim dizisinin 92. yeni bölümü yer alıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Zeynep öğrendiği sırlar ile adeta yıkıma uğrayacak ve bu durum herkesi etkileyecek. Peki bugün Fox TV'de O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü haricinde ne var; hangi programlar, diziler veya filmler izlenebilir merak ediyorsanız aşağıdaki yayın akışından Fox'da neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu akşam Fox TV'de O Hayat Benim dizisinden sonra Casey Anthony Davası adlı film ekrana gelecek. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle


FOX TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS PAZAR

07.30 Murat Güloğlu ile Çalar Saat Canlı
10.00 Aşk Yalanı Sever
13.15 Karagül
16.30 Kalbim Yangın Yeri
19.00 Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Canlı
20.15 O Hayat Benim Yeni Bölüm
00.15 Kemerlerinizi Bağlayın
03.45 Sana Bir Sır Vereceğim
05.00 İnadına Aşk

O HAYAT BENİM 92. BÖLÜM ÖZETİ

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir?

FOX TV HAKKINDA

Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.