Bugün yani 26 Nisan Salı 2016'da Fox TV'de neler izlenebilir? Fox TV izleyicileri bu akşam sekizde, Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümü var ve bu bölümde Fatih ile Zeynep içine düştükleri durumdan kurtulamay çalışırken hayatlarının şokunu yaşayacaklar! Peki bugün Fox TV'de başka ne var? Hangi programlar, diziler veya filmler var aşağıdaki yayın akışından öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 26 NİSAN SALI


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 Çifte Saadet
11.00 Aşk Yalanı Sever
13.45 Benden Söylemesi Canlı
14.30 Unutma Beni Yeni Bölüm
16.30 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Aşk Yeniden 52. Bölüm
23.45 Kördüğüm
02.45 Sana Bir Sır Vereceğim
05.00 İnadına Aşk

AŞK YENİDEN 52. BÖLÜM ÖZETİ


Fatih ve Zeynep, Ertan’ın babalık davası açtığı haberiyle büyük bir şok yaşamış ve Ertan’ın, Selim’i almak konusunda ne kadar kararlı olduğunu anlamışlardır. Ertan ise bu konudaki girişimlerine hız kesmeden devam etmekte ve avukatının verdiği akılla mücadelesini sürdürmektedir. Fatih bu durumu atlatabilmek için ilkin kaçmayı düşünse de Zeynep onu bu fikirden vazgeçirir. Nitekim Fatih ve Zeynep’in hayatında köklü değişiklikler olmak üzeredir. Çaresizce içine düştükleri durumdan kurtulmayı deneyen Fatih ve Zeynep hiç beklemedikleri bir haberle hayatlarının şokunu yaşayacaklardır…

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.