Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray Bursa deplasmanında, Galatasaray Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak, Galatasaray Bursaspor karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray ligde 44 puanla 6. sırada bulunurken, Bursaspor 38 puanla 10. sırada yer alıyor. Galatasaray zorlu deplasmanda galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Galatasary Bursaspor maçı Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak. Galatasaray Bursaspor maçı Lig TV'den ekranlara gelecek. Maçı canlı olarak izlemek için aşağıdaki linkten Galatasaray Bursaspor maçını tek maç olarak satın alarak karşılaşmayı canlı olarak izleyebilirsiniz. Galatasaray Bursaspor maçını canlı olarak bilgisayarınızdan, tabletinizden ve cep telefonunuzdan izlemek için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.
 
 

TAKIMLAR MAÇA HAZIR

 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı. Yeşil Beyazlılar antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
 

MUHAMMET’İN HAYALİ GERÇEK OLDU

 
Fanatik Bursasporlu Muhammet’in futbolcular ile bir araya gelme hayali bugün gerçekleşti. Lösemi hastası olan Muhammet, antrenman öncesi tesislere gelerek futbolcularla bir araya geldi. Futbolcularla tek tek fotoğraf çektirme fırsatı bulan Muhammet’e, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu forma hediye etti.

 

ERKAN ZENGİN SESLERİ 

 
Galatasray yeni sezon için çalışmalara şimdiden start verdi. Trabzon’da kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetimiyle bir araya gelerek sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Erkan Zengin, bunun karşılığında 1.1 milyon Euro’luk alacağından vazgeçti. Bu gelişme üzerine kolları sıvayan sarı-kırmızılılar İsveçli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı.
 

G.SARAY KARŞILAYACAK

 
TRABZON’DA bekleneni veremeyen 30 yaşındaki futbolcu, başka bir takımla anlaşması durumunda eski kulübüne 600 bin Euro ödemek zorunda kalacak. Bu rakamı da G.Saray yönetimi karşılayacak ve böylece Erkan Zengin yeni sezonda G.Saray forması giyecek. Erkan, Beşiktaş ve Trabzon’da üst seviyeye ulaşamamış ancak Eskişehir’de hayran bırakmıştı.