Gizem Karaca bu akşam yani 6 MAyıs 2016 Cuma akşamı Kanal D'de ekrana gelecek Beyaz Show'a konuk oluyor. Gizem Karaca ile birlikte programa Caner Cindoruk, ünlü manken Tuğba Özay, muhteşem sahne performansıyla Ali Altay konuk oluyor. Peki Gizem Karaca kimdir? İşte Gizem Karaca'nın kariyeri ve hayatından detaylar...

GİZEM KARACA KİMDİR?


2 Eylül 1992 doğumlu olan Gizem Karaca, küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçirmiştir. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye dönüş yaptı. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılıp ikinci olmuştur. Yarışma sonrasında dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır. Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım'dan itibaren vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Ancak dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi.

GİZEM KARACANIN ROL ALDIĞI YAPIMLAR















































Yıldizi ve flimlerRolNotlar
2012Eve Düşen YıldırımMuazzezBaşrol Oyuncusu, Kanal: Show TV
2012Emir'in YoluGüneş SancaktarBaşrol Oyuncusu Kanal: Show TV
2013-2014Benim Hala Umudum VarUmut Özden/KorkmazBaşrol Oyuncusu, Kanal: Star TV, FOX TV
2014Seni Seviyorum AdamımEzelBaşrol Oyuncusu, film
2014-2015Güzel KöylüGül Sümbül/AlkanBaşrol Oyuncusu, Kanal : Star TV
2016-İstanbul SokaklarıNazlıBaşrol Oyuncusu,Kanal: Show TV