Gülru ile Gülfem'in amansız savaşını konu alan ve bu sayede gönlümüzü kazanmayı başarmış dizi "Güllerin Savaşı" 6 Şubat akşamı 68. bölümü final yaparak ekranlara veda etti. Güllerin Savaşı'nda iki düşman Gülru ve Gülfem'in kardeş çıkmaları yeni bölüme damga vurdu! Güllerin Savaşı final bölümünü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan dizinin son bölümünü yani finalini izleyebilirsiniz.

Güllerin Savaşı final bölümünü izlemek için tıklayınız

FİNALDE BÜYÜK SÜRPRİZ


Gülru, Gülfem ile kardeş olduğunu öğrenince ne tepki verdi? Gülfem, kendini yine bir ailenin istenmeyen ferdi olarak buldu ve elindeki her şeyi kaybetti. Gülru, Gülfem'in son sığınağı olan Tibet'i de elinden almaya çalışırken, Ömer sürpriz bir şekilde olaya tanıklık etti. Ve finalde tüm aileyi büyük bir sürpriz bekliyordu...

DİZİ NEDEN BİTTİ?


Her hafta yayınlanan bölümleri ile reytinglerin zirvesine oturan “Güllerin Savaşı” dizisinin yayından kaldırılma sebebi olarak başrol oyuncuları Damla Sönmez ve Barış Kılıç ikilisinin kavgaları gösteriliyor.

Başladığı ilk günden itibaren adını duyuran “Güllerin Savaşı”, iki oyuncu yüzünden final yolunda. Başrollerini Damla Sönmez ve Barış Kılıç’ın paylaştığı dizide Damla Sönmezin konservatuvar mezunu olması, Barış Kılıç’ın ise alaylı olması dizi setini karıştırdı.