Günlük burç yorumlarınızı uzman Dinçer Güner, sizler için haberimizde değerlendirdi. Burç yorumlarınız ile burcunuz size ne söylüyor, nelere dikkat etmeniz gerekiyor öğrenebilirsiniz. Günlük burç yorumlarınızda bugün size neler vaadeliyor? Ne gibi tavsiyeler, öneriler var? 12 burca ait günlük burç yorumları, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları özel astroloji sayfamızda sizler için hazırlandı. İşte 11 Şubat Perşembegünlük burç yorumları ...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 11 ŞUBAT PERŞEMBE


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün öğle saatlerine kadar kendinizi olağandışı şekilde enerjisiz hissedebilirsiniz. Bu saatlerde fiziksel herhangi bir başlangıç yapmadan hayatı rölantide tutmaya özen göstermelisiniz. Öğlen saatlerinden sonra ise enerjik, başlangıç yapmaya hazır bir ruh haliyle yarım kalan işlerinizi hızlıca tamamlayabilir akşamın keyfini çıkarmaya hazırlanabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Öğle saatlerine kadar özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde kimseyle temasta olma isteğinde bulunmayabilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendi içinize dönme güdüsü taşıyabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra zihniniz ve bilinçaltınız aktive olacak ve özellikle zihinsel efor gerektiren işlerinizi rahatlıkla tamamlayacak enerjiye sahip olabileceksiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Özellikle kariyer alanınızda bugün öğlene kadar pek bir iş başlangıcında bulunmamanız gerekebilir. Enerjiniz düşük, herhangi bir işi takip etmek için isteğiniz noksan olabilir. Öğleden sonra ise hem elinizdeki işleri bitirmek, hem işten kazandığınız gelirlerinizi sorgulamak hem de arkadaş ortamlarınızla aktivitelere girişmek için olumlu enerjilere sahip olacaksınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay’ın boşluk etkisinde olduğu sabah saatlerinde zihniniz de her zamanki işlek halinden uzaklaşmış olabilir. Kariyerinizle ilgili çalışmalara girişmek için öğleden sonra saatlerini beklemeniz gerekecektir. Daha aktif ve işlek bir zihin yapısı sayesinde hem başlangıç yapılacak projelere girişebilirsiniz hem de çalışma enerjiniz yükselmiş olur.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sabah saatlerinde kendinizi manevi olarak boşlukta hissetmeniz doğaldır.
Zihni fenomenlerinizin artacağı, felsefi aktivitelerinizin çoğalacağı öğleden sonra saatlerinde majör eğitim faaliyetlerine girişebilir, hukuki problemleri aşabilmek adına araştırmalar ve fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Yüksek enerjili bir zihin yapısına ulaşacaksınız.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabah saatlerinde özel ilişkiniz veya ortaklığınız ile mevcut münasebetinizde bir cansızlık hissedebilirsiniz. Sezgi ve incelik duygularınızın da içten gelmediğini fark edeceksiniz. Ancak öğlen saatlerinden itibaren hem hayatınızda yolunda gitmeyen konuların üzerine gitmek, hem de yarım kalan işlerinizi neticelendirmek için azim ve pozitif enerjiye sahip olursunuz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Özellikle gündelik işlerinizde tansiyon ve enerji oldukça düşük olacaktır. Öğlene kadar rölantide kalmaya özen gösterin. Öğleden sonraki süreçte ise en angarya gibi gözükenlerden başlayarak her birini eksiksiz ve hatasız tamamlamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde ise kendinizi özel ilişkinizle birlikte keyifli bir etkinlikle ödüllendirebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Öğle saatlerine kadar bedensel enerjinizde bir düşüş hissetmeniz doğaldır. Öğle saatlerinden itibaren efor sarf edebileceğiniz ve bedensel egzersizleriniz de dahil olmak üzere rutin işlerinizi tamamlayabileceğiniz oldukça yüksek tempolu bir sürece başlamış olacaksınız. Bilhassa sözlerinize ve davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Gaf ve sakarlık mümkündür.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Öğle saatlerine kadar yatağınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Tembellik yapma isteğinizin yükselmesi doğaldır. Öğleden sonra ise kendinizi spora ve bedensel aktivitelere verip deşarj olmanız mümkündür. Hobilerinize yönelmeniz ve zihninizi meşgul etmeniz kendinizi iyi hissettirecektir. Sportif faaliyetlerde oluşabilecek sakarlıklara dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İş dolayısıyla bağlantıda olduğunuz kişilerle diyaloglarınızda duraksama, isteksizlik ve soğukluk hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra saatlerinde bu alanda iletişim aktivitelerinizde canlanma fark edeceksiniz. Akşam saatlerinde ailenize ve kendinize zaman ayırmak, çocuk gibi şımartılma ihtiyacında olmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi konularda ilerleme hissiyatına sahipken öğlene kadar parmağınızı bile oynatmak istemeyişinizin sebebi Ay’ın boşlukta olmasıdır. Ancak öğleden sonra alacak verecek konularında daha aktif olabilirsiniz. Yatırımlarınızı kontrol edebilir, hesap trafiğinizi gözden geçirebilirsiniz. Sosyal aktivitelere girişmek için akşam saatleri uygundur.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sezgisel duyarlılığınız ve kararlı duruşunuz bugün Ay’ın sizin burcunuzda boşlukta olmasından dolayı biraz sekteye uğrayabilir. Ancak öğle saatlerinden sonra özellikle maddi konularda çalışmalar yapmak ve sakarlığa, hatalara meydan vermeden günü verimli bir şekilde tamamlamak mümkündür. Akşam saatlerinde sizi manevi olarak tatmin edebilecek etkinliklerde bulunun.