Günlük burç yorumlarınız haberimizde. 17 Temmuz Pazar gününe ait burç yorumları, sizler için Dinçer Güner tarafından yapıldı. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 11 Temmuz – 17 Temmuz haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

11 Temmuz – 17 Temmuz HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ


GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 17 TEMMUZ PAZAR


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi ve sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz.

Coşkulu ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilir, amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Pazar günü Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle enerjiler bir parça düşük olacaktır. Dolayısıyla günü fazla düşünmeden, derine dalmadan ve detay gerektirmeyen şekilde geçirmeniz akıllıca olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Fikirsel olarak kendinizi baskı altında hissediyor olmanız olağandır. Ancak maddi ve manevi potansiyelinizi hayatınızın krizli alanlarındaki sorumlu olduğunuz konulara nasıl aktarabileceğinizi belirleyebileceksiniz.

Uzman ve deneyim sahibi birisinden destek alabilirsiniz. Konuları daha profesyonel bir bakış açısıyla çözmeyi öğreneceksiniz. Ancak ne kadar düşüncede kalsanız da sonuca ulaşmanız güç olacaktır. Zira Ay’ın boşluk etkisi bilhassa sıradan faaliyetlerle günü geçirmeniz gerektiğini müjdeliyor.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortağınız veya sevgilinizle olası problemlerinizi ve yanlış anlamaları çözebilmek adına ortak bir arkadaşınızın fikirsel desteğini alabilirsiniz.

Zira sorunların temelinde gizli kalmış bazı düşünce kalıplarının etkisi olabilir. Bu nedenle söz konusu problemlerin çözümünde daha ketum bir tavır sergilenebilir. Ancak günü partnerinizle baş başa sıradan ve birlikte zevk aldığınız faaliyetlerle geçirerek tamamlamalısınız. Ay’ın boşluk etkisi derinlemesine girişebileceğiniz soyut veya somut bir konuda sizi desteklemeyecektir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Çalışma ve hizmet alanınızdaki sorumluluklarınızı mesleki bilgi birikiminizle çözme konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz.

Ortak çalıştığınız kişilerin bu meselelerin aşımında ketum davranması üzerinizde baskı hissetmenize neden olacaktır. Kendinize güvenmeniz ve belki de yalnız başınıza yol almanız gerekebilir. Bugün hizmet alanınızda herhangi bir faaliyette bulunmak için anlamsız bir süreç olacaktır. Hem pazar günü hem de Ay’ın boşluk etkisinde olması nedeniyle somut bir ilerleme sağlayamazsınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Özel hayatınız ve çocuklarınızın gelişimi için gerekli olan bilgi, inanç ve fikir kaynaklarına sahip olacaksınız. Ancak bunların aktarımı konusunda cömert davrandığınız söylenemez.

Somut ve soyut tüm potansiyelinizi kullanabileceğiniz bir süreçtesiniz. Kendinizden başka yakınlarınıza da cömert davranmanız gerekmektedir. Günün büyük bir yüzdesinde Ay boşluk etkisinde kalacağından bedensel ve zihinsel efor sarf etmeyeceğiniz bir etkinlikle zaman geçirebilirsiniz. Film izlemek ve bilgisayar destekli oyunlarla vaktinizi değerlendirebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Gayrimenkul yatırımı yahut aileniz için maddi bir kriz durumunu çözecek kaynaklara sahipsiniz.

Ancak bu konudaki yöntemleri paylaşmaktan uzak duruyor, kendinize fayda sağlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bilgi aktarımı sayesinde hem siz kazançlı çıkarsınız hem de yakınlarınızın sorumluluğunu karşılamış olursunuz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle karar almanız yahut detaylı analizler yapmanız size bir getiri sağlamayacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Mesleki sorumluluklarınızı giderebilmek ve üstesinden gelmek adına partneriniz veya ortağınızdan gelen bilgi ve fikirlere ihtiyaç duyuyorsunuz.

Ancak kendinize sakladığınız ve üzerinizde baskı hissettiren bazı gerçekler nedeniyle bu bilgi paylaşımına girmekten kaçınıyor olabilirsiniz. Bu tarz bir ikilem yaşayabileceğiniz bir etki altındasınız. Siz en iyisi bugünü çok derinleşmeyeceğiniz konularla geçirmeye özen gösterin. Çünkü hem Ay’ın boşluk etkisi hem de pazar gününde bulunuyor olmak zihninizi yormayacak konulara odaklanmanızı gerektirir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi sorumluluklarınızın veya yükümlülüklerinizin feraha çıkabilmesi için hizmet alanınızdaki bir yönteme ihtiyaç duyuyorsunuz ve buna sahipsiniz.

Ancak bu donanımın iş çevrenizde duyulmamasını ve sadece size ait kalmasını arzu ediyorsunuz. Bu durum üzerinizde baskı oluşturabilir. Böyle bir süreçte bulunabilirsiniz. Tüm bu zihinsel iniş ve çıkışları bir tarafa bırakıp bugün maneviyat üzerine kendinizi iyi hissedeceğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Yaşlıları ziyaret, çocukları sevindirmek ve niceleri sizi rahatlatacak eylemler olacaktır.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Korkularınızdan veya hedeflerinizi engelleyen konularla başa çıkmak için kendinizle veya iç benliğinizle ilgili önemli ayrıntı ve fikirlere sahipsiniz. Belki de profesyonel bir destek sayesinde çözüme ulaşabileceksiniz.

Ancak maddi yetersizlik nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bu durumu aşmanın yollarına erişebileceksiniz. Herhangi bir karar almanız için doğru zamanda değilsiniz. Ay sizin burcunuzda boşluk etkisinde bulunuyor. Dolayısıyla günü bilhassa somut ve derinleşmeyen konularla geçirmeye özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilinçaltınızda sizi sınırlayan ve belki de korkutan bir takım konu ve fikirler mevcut olabilir.

Aile bireylerinizden veya iç dünyanızda bu olumsuzluğu giderebilecek bir takım bilgi ve yöntemlere sahip olabileceksiniz. Ancak dış dünyaya yansıttığınız katı ve baskıcı tutum nedeniyle bu aşamayı giderebilmeniz zor gözükebilir. İyisi mi siz bütün günü bilinçaltınızı fazla yormayacak konularla geçirmeye çalışın. Akşam Ay’ın sizin burcunuza geçeceği ve yeni haftanın tüm olumlu enerjileriyle donanacağınız anların gelmesini bekleyin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Topluma mal olan bir tıkanmayı çözebilmek adına maddi ve manevi potansiyellerinizi kullanma şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendi arkadaş çevresinden birinden veya toplumsal bir baskı hissetmeniz mümkündür.

Sorun her ne ise diğer kişilerin müdahalelerine ve yorumlarına kulak tıkamalı ve bildiğinizi okumalısınız. Arkadaş çevrenizle incir çekirdeğini doldurmayan etkinliklere yönelebilir ve zaman öldürebilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi derinlemesine bir konuda ilerlemenize fırsat vermeyecektir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Mesleki bir problemi giderebilmek adına kendinizde olan bir sezgisel fikre erişme şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendinizi bir parça ketum ve bilgiyi esirgeyen bir yapıda bulmanız olasıdır.

Kendi kendinize baskı kurup bu sürecin kolay atlatılmasını sağlayamazsınız. Deneyimli kişilerin tavsiyelerine kulak vermelisiniz. Ay’ın boşluk etkisi bilhassa kariyerinize odaklı düşünmenize ve strateji üretmenize müsaade etmeyecektir. Siz bugün en iyisi annenizle vakit geçirmeli ve maneviyata ağırlık vereceğiniz etkinliklerde bulunmalısınız.