Günlük burç yorumlarınız haberimizde. 20 Temmuz Çarşamba gününe ait burç yorumları, sizler için Dinçer Güner tarafından yapıldı. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 18 Temmuz - 24 Temmuz haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

18 Temmuz - 24 Temmuz HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 20 Temmuz Çarşamba


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer alanınızda düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Ay’ın sabah saatleri bir süre boşluk etkisinde olması özellikle mesleki alanda ağır ilerlemenize neden olabilir.

Dolayısıyla isteksiz davranışlar sergilemeniz ve herhangi bir başlangıç yapmadan elinizdeki meseleleri toparlamanız gerekebilir. Sabah saatlerinde bu durum çabuk toparlanacaktır. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Odaklanacağınız meseleler toplum yararına olacaktır. Toplumsal meselelerde sohbetlere girişebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihinsel olarak sabah saatleri kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Uzun süreli bir Ay boşluk etkisi gerek zihinsel gerekse bedensel olarak sizi atıl bir duruma itebilir.

İş yapmak bir yana eğlenmek bile istemeyebilirsiniz. Bugün öğle saatlerine kadar gerçekleştireceğiniz faaliyetler bir bakıma ağır çekim gibi gelebilir. Dolayısıyla elinizdeki işleri tamamlayıp fikir üretme konusunda öğle saatlerini beklemelisiniz. Daha sonra ise mesleğinizle ilgili sıra dışı projelerin ne şekilde idare edilebileceği konusundaki fikir paylaşımlarına hız verebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarında bugün çaba gösterme konusunda zayıf hissedebilirsiniz. Ay’ın gece saatlerindeki uzun süreli boşluk etkisinden dolayı olumsuzluklara dalmak ve negatif düşünceler içinde uyanmak mümkündür.

Olayları akışına bırakıp zaruri ihtiyaçlarınızı giderip öğle saatleri enerjinizin geri dönüşünü beklemelisiniz. Bu saatlerden itibaren ise merak ettiğiniz zihinsel fenomenler üzerinde araştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Sırt çantanızı alıp plansız ve programsız bir kaçamağa heves duyabilirsiniz. Yabancı kültürlere ilginiz artabilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili pürüzleri aklınıza getirseniz bile çözebilmek veya çözülmesi için çaba göstermek adına sabah saatleri doğru enerjilere sahip değilsiniz.

Burcunuzun yönetici gezegeni Ay sabaha kadar boşluk etkisinde bulunacak. Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizden uzak ve izole olmayı arzu edebilirsiniz. En iyisi bugün mesai başlangıcına kadar akışta kalıp hayatınızın krizli alanlarına odaklanmayı beklemelisiniz. Ay’ın Kova burcuna geçişiyle birlikte ortak kazanımlar üzerine planlama yapabilmeniz mümkündür.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sağlık olarak direncinizin düşük olabileceğini fark ederek uyanabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle enerjiniz ve bağışıklık sisteminiz düşük olabilir.

Ortopedik sakarlıklara daha eğilimli olabilirsiniz. Gündelik işlerinizi bitirmek için sabırlı olmalı ve yeni bir projeye atlamamalısınız. Sabah saatlerinden itibaren ortaklığınız ve özel ilişkinizle ilgili canlanmanızı sağlayacak enerjiler yerine gelecektir. Akılcı ve tutarlı diyaloglarla hem ortağınızın hem de sevgilinizin gönüllerini alabilirsiniz. Ayrıca özgür ve bağımsız hissetmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Bu durum gece boyunca süren Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür.

Üstelik gündüz erkenden birkaç saat bu etki oluşacaktır. Öğlene doğru ise kişisel hizmet alanınız, gündelik işleriniz ve sağlığınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi bedenen zinde hissettirecek faaliyetlere yönelebilir, sıra dışı beslenme yöntemleri ve sağlıkla ilgili alternatif tıp bilgilerine ulaşabilir, bilgilerinizi yenileyebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle uyanmanız güç olacaktır.

Sabah saatlerinde azalmaya başlayacak olan belirsizlik ve isteksizlik hissi öğlene doğru ise çocuklarınız, hobileriniz ve kişisel zevk alanlarınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi zihnen geliştirecek faaliyetlere yöneltebilir, bilim kurgu filmleri izleyebilir, havacılıkla ilgili yayınlarla ilgilenebilir, model veya maketler geliştirebilirsiniz. Çocuklarınızın zihinsel gelişimleri için etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Ay’ın sabah saatleri yaşanan boşluk etkisinde kendinize dönük, belki de uyku arzusunda olabilirsiniz. Ancak öğlene doğru oldukça toplumsal ve hümanist dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatlere giriyorsunuz.

İş bağlantılarınızı geliştirmek ve toplumun yararını ilgilendiren projelere eğilmek için doğru enerjilere sahip olacaksınız. Mesleki gelişim toplantılarına katılabilir iş ağınızı geliştirmek adına çalışma kaydedebilirsiniz. Farklı ve sıra dışı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Akşamleyin kolektif sporlar ve kısa yürüyüşler yapabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğle saatlerinde yerini maddi meseleleri daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.

Ay’ın boşluk etkisi sırasında mümkünse banka ile ilgili işlemler ve internet alışverişlerinde karar almamanız gerekebilir. Hesaplarınıza ve aklınıza güvenerek önünüzdeki dönemdeki finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Ancak herhangi bir yatırım için uygun zamanda değilsiniz. Gündüz saatlerinde komşularınızın veya kardeşlerinizin sorunları ile ilgilenebilecek enerjiler mevcut olacak.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendi burcunuzda gece yarısından sonra sabaha dek etkili boşluk etkisi öncelikli olarak ruhsal isteksizliğinize sebebiyet verecektir. Sabah saatlerine kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız.

Öğlene doğru ise maddi konular, bütçe hesaplamaları ve belki de finans kaynaklarını yönettiğiniz kurumun muhasebesini yapabileceğiniz fırsatlara sahip olacaksınız. Akıl ve bilimle ilgili ilerleme kaydedebileceksiniz. Somut hedeflerinizi işler hale geçirmek için akşam saatlerini avantaja çevirecek fırsatlara sahip olacaksınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde kendi içinize kapanık hissettiğiniz ve insanlarla pek temasta olmayı arzu etmediğiniz enerjilerle karşılaşabilirsiniz. Sabaha kadar uzun bir süre Ay boşlukta kalacak ve kontrolünüz dışındaki konularda etkin olamadığınızı hissedeceksiniz.

Sabahtan itibaren etkili olan saatlerde ise sosyalleşebildiğiniz, sıra dışı ve özgür bir tutumla ilişkilere yöneleceğiniz ve kendinizi bağımsız hissedeceğiniz ruh haline sahip olacaksınız. Planladığınız ve karar vermekte güçlük çektiğiniz meseleleri aşabileceksiniz. Ruhsal bütünlüğü yakalayacaksınız.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaş ortamlarınızda kendinizi bir parça soyutlanmış hissedebileceğiniz bir güne uyanacaksınız. Mesleki kazanımlarınızı yetersiz hissedebilirsiniz.

En önemlisi kendinizi yoksun hissedebileceğiniz olumsuz bir ruh hali taşıyabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle böyle hissetmeniz doğaldır. Ancak sabah saatlerinden itibaren kendi içinize dönüp özgürlüğünüzün tadını çıkartabileceğiniz saatler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin ve bilinçaltı fenomenlerinizin canlanacağı bir günü faydanıza çevirip değerlendirebilirsiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 19 Temmuz Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Gergin olduğu kadar destekleyici açılarla bezeli bir Dolunay sizin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Dolayısıyla yürüttüğünüz proje yahut mesleki bir gelişim konusunda farkındalıklar edineceksiniz.

Asi çıkışlarınız ve sıra dışı bakış açınız nedeniyle otorite figürleri tarafından hoş karşılanmayabilirsiniz. Diğer taraftan güven verici iletişim tarzınız sayesinde hukuki bir talebinizi gerçekleştirmeniz söz konusu olabilir. Ailenizle uzak bir yolculuğa çıkma kararı alabilirsiniz. Planlı ve kısıtlı bir bütçe tayin etme durumuna sahipsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Bir süredir yürüttüğünüz yabancı kaynaklı bir işte yahut hukuki bir meselede sonuca gelinmiş olabilir.

Beklentilerinizden daha farklı gelişmiş bu sonuç nedeniyle isyan duyguları taşımanız olağandır. Ancak gayrimenkul konularında girişmiş olduğunuz bir yatırım yahut evinizi ilgilendiren bir çalışma mantık dahilinde olumlu bir sonuca ulaşabilecektir. Hesaplama ve bütçeleme konusunda titiz ve duygulardan arınmış bir şekilde davranmışsanız karşınıza çıkacak sonuç lehinize ve hayrınıza olacaktır.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarında yönettiğiniz bir meselede sonuca gelinmiş olabilir. Siz son derece akılcı ve kendi menfaatinize göre kararlar almış ve durumu yönetmiş olabilirsiniz.

Ancak arkadaş çevrenizden bir veya birileri ile olan iletişiminize sekte vurabilecek bir netice elde edeceksiniz. Miras konularında beklentinizin daha altında bir kazanım elde edebilirsiniz. Ödemelerde ve kredilerde belirli bir sona erişilmiş olabilir. Yeni bir ortaklığa veya iş yatırımına girmeniz mümkündür. Ancak bu konuda iyi hesap yapmanız gerekebilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortaklığınız veya özel ilişkinizle ilgili bir kırılma noktasına gelmiş olabilirsiniz. Tamam mı, devam mı diyebileceğiniz bir konumda duygulardan çok mantığın ve bilgeliğin gerektirdiklerine göre bir karara ulaşmayı arzu edebilirsiniz.

Kariyerinizle ve toplumdaki konumunuzla ilgili de ani çıkışlar ve sıra dışı deneyimler kaydedebilirsiniz. Bu süreçte size en iyi gelebilecek durum maddi ve manevi değer yarattığınız alanda başlattığınız girişimlerin iş ortamındaki kalıcılığını sağlamlaştırmak olacaktır. Şifa bulma konusunda adım atacaksınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınız ve mesleki mecburiyetlerle ilgili bir sona erişmiş olabilirsiniz. Elinizde uzun süredir yapılmakta olan bir projede son aşamadasınız.

Sağlık konusunda dişler, kemikler ve cilt hassas olabileceğinden böcek sokmalarına, güneş yanıklarına ve özellikle küçük ortopedik kazalara karşı tetikte olmalısınız. Kimyasal etkili cilt yanığı riski özellikle dolunay etkilerinden biri olabilir. Yeni başlatacağınız bir hobi, çocuklarınızla ilgili bir eğitim süreci veya kalıcı olabilecek bir keyif konusu hayatınıza şu sıralar olumlu etkiler getirebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınız, evliliğiniz veya hayatınızın alışık olduğunuz keyif alanlarıyla ilgili bir sonuçlanma kaydedebilirsiniz. Bilhassa bugüne dek inşa ettiğiniz somut veya soyut bir konuda artık ürünleri toplama safhasına ulaştınız.

İhtiyacınız olan ne varsa bunun farkındalığına erişmiş olabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili kalıcı olmasına inandığınız bir başlangıç yapma şansına sahipsiniz. Diğer taraftan zevkleriniz için girişebileceğiniz herhangi bir beklenmedik girişim size kriz olarak dönebilir. Hesaplarınızı ihtiyaçlarınıza göre belirlemeniz gerekebilir.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Eviniz, aileniz ve köklerinizle alakalı konularda bir sonuçlanma bekleyebilirsiniz. Somut ve mantık çerçevesinde bugünlere getirdiğiniz bir konuda ürünleri toplama zamanınız geldi. Bu bir ev yatırımı yahut inşaatı devam eden bir mülk de olabilir.

Her türlü sosyal etkinlikte kalıcılık sağlayabilecek başlangıçlara uygun fırsatlara sahipsiniz. Ancak ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili taşların yerinden oynaması yahut beklenmedik bir kopma ile karşılaşabilirsiniz. Fevri duygusal fırtınalara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İş bağlantılarınız ve sosyal ilişkilerinizle ilgili sarsıcı farkındalıklar geliştirmeye hazır olmalısınız. Eğitim, pazarlama, medya ve benzer işlerde yapmış olduğunuz başlangıçların meyvesini yemek için bu Dolunay’ın getirilerini kullanabileceksiniz.

Ne kadar lokma o kadar ekmek deyiminin anlamını daha net fark edeceksiniz. Mesleki girişimlerinizin kalıcı maddi ve manevi getirisini siz belirleyeceksiniz. Ancak iş ve hizmet ortamınızdaki çatışmalara dikkat etmek durumundasınız. Bilhassa elektrikli aletlere ve kimyasal zehirlenmelere dikkat edin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi ve manevi değer yarattığınız tüm konularda bir farkındalık ve aydınlanma yaşayacağınız bu Dolunay’da bilhassa fikirlerinizin zenginliği sayesinde bilgeliğe adım atabileceksiniz.

Yardımlaşma, değer yaratma ve bunu kalıcı kılma amacıyla çok değerli öğretiler geliştireceğiniz bir Dolunay olacaktır. Diğer taraftan özellikle sıra dışı zevkleriniz ve hobilerinizle ilgili tatsız kazalara ve çatışma alanlarına dikkat etmelisiniz. Elektronik aletler ve havacılıkla ilgili sürprizlere karşı tetikte olmalısınız. Evliliğinizde kriz anları oluşabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Odaklandığınız tüm konularda ve belirli bir süre önce başlattığınız konularda artık bir sonuçlanma dönemine girmiş bulunuyorsunuz.

İnşa etme, meydana getirme ve sistem kurmayla ilgili önemli farkındalıklar ve yaptıklarınızın meyvesini alma zamanına ulaşmış bulunuyorsunuz. Zihinsel ve bilinçaltı olarak da bazı olgunlaşma ve kalıcı bir değişim sürecini deneyimliyorsunuz. Ancak aileniz, eviniz ve köklerinizle ilgili çatışmanın sorunsuz atlatılması için daha sağduyulu olması gereken sizsiniz. Aksi halde kayıplar yaşamanız mümkündür.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Oğlak burcundaki Dolunay sizin kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarla ilgili olgunlaşma veya farkındalıklar geliştirmenize neden olacaktır.

Bilinçaltı düzeyde gerçekleşecek bu aydınlanma durumunu faydanıza çevirmeniz mümkündür. Arkadaş grubunuzdan birisiyle belirli bir konuda ortaklığa girişmeniz olasıdır. Bu ortaklık faydalı ve kalıcı bir faydayı ikinize de kazandıracaktır. Diğer taraftan sosyal ortamınızda karşılıklı çatışmaya dayalı bazı ilişki pürüzleri yaşamanız mümkündür. Bu riski bilerek sağduyulu davranmanız faydanıza olacaktır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlık ve sosyal kurumlar alanınızda deneyimleyeceğiniz Dolunay enerjisiyle, size önemli farkındalıklar kazandıracak bir girişim konusu açığa çıkabilir.

Ortaklaşa bir gelişime neden olabilecek ve topluluk faydasına da hizmet edebilecek bir etkinliğin sonuna gelmiş olunabilir. Mesleki bir kazancınızı tahsil etmeniz de mümkündür. Mesleki alanda yeni bir hizmet koluna başlayabilirsiniz ve bu başlangıç kalıcı olabilir. Diğer taraftan maddi giderlerinizi kontrol altında tutmanız gerekebilir. Ani ve beklenmedik giderler nedeniyle canınız sıkılabilir.