Günlük burç yorumları haberimizde. 20 Ağustos Cumartesi gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner'den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 15-21 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

15-21 Ağustos HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 20 Ağustos Cumartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Dünkü ruhani enerjiler devam ediyor. Bilinçaltı ve meditasyon çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Daha özgür hissetmek isteyeceğiniz insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Sağlık konusunda öncelikli olarak ruhsal ve ikincil olarak bedensel şifa bulmanız kaçınılmazdır. Dolayısıyla kişisel sağlığınız ve gelişiminiz için bu günün enerjilerinden faydalanmanız kaçınılmazdır. Ailenize de bu konularda destek vermeniz gerekebilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz. Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Gerek sosyal, gerek mesleki bağlantılarınızla organizasyonlara katılabilmek, etkinlikler düzenleyebilmek için uygun bir zamanlamaya sahipsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınızla bir araya gelmek ve karşılıklı maneviyat güçlendirmek için de akşam saatlerine kadar vaktiniz bulunmaktadır.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Meslek alanınızda yaşadıklarınızla özel hayatınız arasındaki uyumsuzluk bugün biraz daha gözünüze batabilir. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz. Maddi olarak tatmin duygusu yaşıyor olsanız da bireysel olarak özgürlüğünüzün kısıtlandığı ve kendinize zaman ayıramama gerçekliğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar bilhassa mesleki koşulların irdelenmesiyle ilgili zihninizi rahatlatmanız gerekmektedir. Öğleden itibaren Ay’ın boşluk etkisinde akışta kalmalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için çok olumlu açılara ve etkilere sahipsiniz. Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Özveri gösterdiğiniz alanlar ve sizin için önem taşıyan manevi konuların seçimlerini yapabilirsiniz. Sevgi prensibini hayatınızın hangi alanına yerleştirebileceğinizi belirleyebileceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Akşam saatlerinde ise hareket etmeniz şart!

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir cumartesi günü deneyimliyorsunuz. Cinsel isteğinizin ve libidonuzun yüksek olabileceğinden dolayı yüzeysel ilişkilere çekilebileceğinizin farkında olmalısınız. Kendinizle barışık, maddi ve manevi değer yarattığınız konularda sağduyulu ancak özgür ve bağımsız davranmayı da arzu eden bir ruh halinde kalabilirsiniz. Akşam saatleri sosyalleşebilir, yoğun ve hareketli geçecek bir yeni haftayı karşılamak için alıştırma yapabilirsiniz. Hızlı bir aksiyon filmi size iyi gelecektir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Dünkü yoğun duygular bugün de dolu dizgin devam etmekte. Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunun vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Akşama doğru maneviyat değer kazanacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün bilhassa beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili gün geçireceksiniz. Aromaterapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz cumartesi geçireceksiniz. Diğer taraftan mesleğinizle ilgili gelişim planları yapabileceğiniz ve sezgisel yönünüzü ön plana çıkartabileceğiniz bir durum da ortaya çıkabilir. Akşam saatleri yaşadığınız mekanın gündelik işlerini temizleyebileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisinden kurtulduktan sonra partneriniz ve ortağınız ile sıcak saatler deneyimleyebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Hareketli bir film izleyebilir, keyifli bir komedi tiyatro oyununa gidebilirsiniz. Cumartesi gününüzü ruhsal olarak kendinizi keyifli hissettiğiniz etkinliklere ayırmalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Yardım edip yardım görebilirsiniz. Maneviyat ve merhamet hissinizle köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır. Evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek arzusu içinde olabilirsiniz. Kendi kişisel temizliğiniz ve rahatlığınız için de olumlu değerlendirebileceğiniz bir cumartesi günü olabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Olgun bir ruh yapısıyla gerek iş ağınızdaki insanlarla gerekse kardeş, akraba ve komşularınızla sempatik yakınlıklar deneyimleyebilirsiniz. Hatta toplanıp keyifli oyunlar düzenleyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi ve manevi kaynaklarınızı, değerlerinizi ve potansiyellerinizi sezgisel bir tutumla organize etme durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön plana çıkabilir. Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kendinizi başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını beklemediğiniz bir ruh haline sahipsiniz. Diğer taraftan ortaklaşa kazanımlarınızda kendinize fırsatlar yaratabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sezgilerinizin ve tam tabiriyle üçüncü gözünüzün açık olabileceği bir cumartesi günü deneyimleyeceksiniz. Aşk dolu bir ilişki yaşayabilmenin ve hissedebilmenin ayrıcalığına sahipsiniz. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatsal yönünüzün tatmin göreceği ve yaratıcılığın artabileceği mümkündür. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Akşama doğru enerjinizin yükselmesi mümkündür.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 19 Ağustos Cuma


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için hala uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Maddi destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. İç dünyanızı daha rahat başkalarına açabilecek bir ruh halindesiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı bir gün yaşamaktasınız. Burcunuzun yöneticisi Venüs, size ilişkilerinizde daha kollayıcı ve fedakar davranabilen bir konumda bulunuyor. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Sezgilerinizin yoğun olabileceği bir gündesiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün de akşam saatlerine kadar meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı bir gündesiniz. Birlikte hedefler konulabilecek arkadaşlık ilişkilerine başlamak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Bilhassa anneniz ile ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz bir hafta sonu ziyareti düzenleyebilirsiniz. Mesleki gelişiminizle ilgili sezgileriniz yoğun olabileceği gibi projeleriniz de sınırsız bir hayal gücüne sahip olacaktır. Kariyerinizle ilgili içsel bir keşfe çıkıp daha önce fark etmediğiniz detaylara erişebilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Akşam saatlerinde huzur ihtiyacınız artabilir. Felsefi konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve eğitim alabileceğiniz çok özel etkilere sahipsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ve bilhassa deniz yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi keyifli ve ruhunuzu gevşetecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. Müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Duygularla ilgili zevk ve keyif alanlarında size sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Su sporlarına yönelmek için uygun zamandasınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sakarlık, dalgınlık ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalı ve hayatınızın kriz getiren noktalarına karşı tetikte olmalısınız. Zihinsel hareketliliğiniz ve sosyal ilişkilerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve duygusal krizlerinizin aşılmasında deneyimli bir danışmanla çalışabilmeyi düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi tüm yükümlülüklerinize eğilebilir, ödemelerinizin karşılanması için kaynak yaratma konusunda kafa yorabilirsiniz. Cinsellikle ilgili libidonuzun yükselebileceği bir Ay pozisyonunu deneyimliyorsunuz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay ilişkiler evinizde ilerliyor ve bu konuda şanslı gözüküyorsunuz. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunun gelişinin vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa hafta sonu kaçamakları planlayabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Hafta sonu mesai yapmıyorsanız, bilhassa günü beden sağlığınızın zindeliği için harcamayı planlayabilirsiniz. Aromaterapiler ve hamam sauna seansları sizi iyi hissettirecektir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Aile ilgili merhametli ve yardımsever, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yardım edip yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir. Köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Olgun bir ruh yapısıyla gerek iş ağınızdaki insanlarla gerekse kardeş, akraba ve komşularınızla sempatik yakınlıklar deneyimleyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Objektif olmaktansa daha sübjektif bir bakış açısıyla maddi ve manevi kaynaklarınızı derleyip toparlama durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön planda görülebilir. Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz ve hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak kendinizi başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını beklemediğiniz bir ruh haline sahipsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Cinsel potansiyeliniz yükselebilir. Alkole karşı hassasiyetiniz artabilir. Dolayısıyla alkollü içeceklere karşı temkinli yaklaşmalısınız. Ay sizin burcunuzda ilerlerken sanatsal ve sezgisel yanınız yükselecektir.