Günlük burç yorumları haberimizde. 20 Eylül Salı günü burcunuz size neler söylüyor? Dinçer Güner, burçları yorumlayarak sizlere tavsiyeler veriyor, dikkat etmeniz gereken hususları belirtiyor. Aynı zamanda 19 Eylül - 25 Eylül haftası burç yorumlarına da haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Sırasıyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunda bugün neler olacak? İşte günlük burç yorumları...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 19-25 EYLÜL

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 20 Eylül Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Dünkü olumlu enerjilerin devam edeceği ve bilhassa maddi konularda ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatların peşinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Mantıklı alışverişler yapabilirsiniz. Yardımlaşma güdüsü artacağından manevi destek sağlayabileceğiniz insanlara ve yakınlarınıza karşı daha şefkatli ve verici davranabilirsiniz. Kalender bir ruh haliyle hem yatırımlarınızı gözetebileceğiniz hem de manevi değerlerinizi tatmin edebileceğiniz bir gün deneyimleyebileceksiniz. Sakinlik ve yardımseverlik günün temasını oluşturacaktır.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Dünyevi zevklerinizden keyif aldığınız, yeme, içme ve gezme konularında vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi hedeflerinizi tasarlayabileceğiniz, somut getirisi olan konulara odaklanabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Hayatın keyif getiren maddi ve somut konularına biraz daha düşkün olabileceksiniz. Kalıcılığı olan konularda ve hedeflerinizde ilerleyebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınızı önemsediğiniz, doğanın ve dünyevi zenginliğin ayrımına varıp şükretmeyi bileceğiniz etkilere sahip bulunuyorsunuz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Kontrolünüz ve beklentiniz dışında gelişen somut olaylarda sağduyu geliştirebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Bilinçaltı fenomenlerinizde mantık ve somut çözümlemelerde bulunabileceksiniz. Metafizik konularında sağlam sebep sonuç ilişkilerine yönelebileceğiniz durumdasınız. Daha affedici olabilirsiniz. Aldanma ve aldatılma gibi durumları bertaraf edebileceğiniz konumdasınız. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlıklar başta olmak üzere tüm kurumsal ilişkilerinizde sağduyu, merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının varlığını hissetmeye devam edeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlara huzur verebilecek şekilde duyarlı ve ara bulucu olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerinde ilerleyebilir, insanlara bu şekilde yardım edebilir, özen gösterebilirsiniz. Kurumsal kariyer ortamında sorumluluk ve aidiyet duygusunun güçlü hissedilebileceği bugün de iş ağlarınızla ilgili konularda ilerleyebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer ortamınızdaki tüm kişilere karşı hoşgörülü ve affedici olmaya devam edeceksiniz. Ofis veya iş yerinizdeki iletişiminizde alçak gönüllülük, insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat ve yaratıcılık yönü ağır basan hobilerinize işe dönüştürme potansiyeline sahipsiniz. Babanız ile ilişkilerinize eğilmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç elde edebilir veya mevcut kazancınızı arttırabilirsiniz. Sabırlı çalışmalarınız sayesinde zamanla hak ettiğiniz değeri görebileceğinizi anlayacaksınız. Attığınız temelleri geliştirme şansını edinebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay’ın yücelim enerjisi sayesinde zihinsel ve ruhsal olarak bütünleşmeye giden yolda bilhassa maneviyat gücünüzü arttırabilir, inançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hukuki meselelerde adalet bilincinizin güçlü ve güven verici olduğu zamanlardasınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi, manevi olarak olumlu bir gündür. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Diğer taraftan duygusal anlamda aile desteğine de sahip olabileceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Üstelik iş konusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci de takdir toplamanıza neden olabilecektir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Mesleki fırsatların size göz kırpıyor olması ve finansal anlamda size sağlam destek verebilecek bir kaynağı keşfediyor olmanız da bu komple olumlu gökyüzü etkilerinin kazanımlarını işaret etmektedir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Özel hayatınızla ilgili alanlarda, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinizi arttıracak huzur verici etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Plüton olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Bu durum da çevrenizdeki kişilerin size olan güven ve inançlarını sağlamlaştırıyor.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Aile ve akrabalara karşı daha merhametli, daha güvenli ve daha sevgi dolu olabilirsiniz. Bugün özellikle emlak konuları, iç dekorasyon konularına eğilebileceksiniz. Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik ortaklaşa maddi kazanımlarla ilgili esaslı fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha huzurlu, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Toprak işlerine eğilmek, doğa yürüyüşlerine katılmak ve dışarıda zaman geçirmek uygun aktiviteleriniz olacaktır. Sosyal işlerde güvenle ilerlemek, başlamış olunan eğitim hayatında sağlam bir ilerlemeye sahip olmak olumlu etkilerinizdir.