Günlük buç yorumları sizler için haberimizde. Günlük burç yorumları ile 22 Mayıs Pazar günü sizi bekleyenler neler, burcunuzda neler var ve burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 22 Mayıs Pazar


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Yönetici gezegeniniz Mars etkili bu Dolunay’da agresyon dozunu ayarlamanız ve fikirsel çatışmalardan uzak kalmanız gerekiyor.

Önemli bir hukuki davanız sonuçlanabilir. Uluslararası bir meselede sona gelinmiş olabilir. Ancak önemli olan buradaki tartışma ve çatışma şartlarına karşı sağduyu geliştirip bu durumu kazasız atlatmanızdır.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızın krizli alanlarında mücadele vermiş olduğunuz ve çaba gösterdiğiniz bir konuda sona gelinmiş olabilir.

Sonuç verdiğiniz mücadelenin yeterli olmadığı konusunda size bir farkındalık sunacaktır. Özellikle ruhsal ve sinirsel durumunuzda etkin bulunan gergin enerjilerin bu Dolunay’da sizi nereye taşıyacağı konusunda öğretiler geliştirmeniz gerekebilir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Ortaklığınız ve ilişkinizle ilgili değerlendirme aşamasında bulunuyorsunuz.

Ya devam edip ya da son noktayı koymanız gerekebilir. Ancak bu süreç gergin ve sancılı olabileceği gibi daha önce olası tartışma yaratmış olan konular tekrar gün yüzüne çıkıp ikili değerlendirmenin odak noktası olabilirler. Sağduyu ve sükunete ihtiyacınız olan bir Dolunay deneyimleyeceksiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Gündelik işleriniz ve hizmet alanınızda son noktaya gelinmiş olacaktır.

Geçirdiğiniz başlangıç sürecinin değerlendirmesi yapılacaktır. Devam edip etmeyeceğiniz kararını alabileceğiniz bir Dolunay söz konusudur. Diğer taraftan özellikle sağlığınıza dikkat etmeli ve beklenmedik kazalara karşı tetikte olmanız gerekmektedir. Migren ve baş ağrıları çekmeniz olasıdır.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızın keyifli alanları, çocuklarınız ve evliliğiniz ile ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulabilirsiniz.

Bu konularda yapmış olduğunuz başlangıçlarda bir değerlendirme aşamasına gelmiş bulunuyorsunuz. Tartışma ve gerginlikten kaçınmalısınız. Bedensel spor etkinliklerinde bilhassa dikkatli olmalı ve küçük çaplı kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Eviniz ve ailenizle ilgili bir değerlendirmeye ulaşmış olmalısınız. Gergin konuşmaların ve meydan okumaların mevcut olabileceği bir sonuç karşınıza çıkabilir.

Bilhassa yaşadığınız evin sorunlarıyla ilgili bazı değerlendirmeler ve kararlar hayatınızın odak noktası olabilir. Kendinizle ilgili özel farkındalıklara erişmeniz de olasıdır. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


İş çevreniz veya eğitim alanınızda bir projenin veya sürecin sonuna gelinmiş olabilir.

Komşularınızla ortak hareket ettiğiniz ve bir süredir devam eden bir meselenin sonuna gelinmiş olabilir. Ancak çatışmalar ve gerginliklerle bu sona ulaşabileceğinizi farz edip sakinliği ve dengenizi korumanız gerekmektedir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Maddi ve manevi değer yarattığınız bir alanda çatışma ve gerginlik yaratan bir konu üzerinde değerlendirme yapabilecek konumdasınız.

Ya devam edip sorunları bertaraf edeceksiniz ya da konuyu kökünden çözüp sonlandıracaksınız. Bütçenizde gedik açabilecek bir para çıkışı karşınıza gelebilir. Önemli olan konu her ne ise fazla kontrolden çıkmadan denetlemektir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızda odak noktası olan bir konuda son aşamaya gelmiş olabilirsiniz.

Önemli izler bırakabilecek ve bundan sonraki yolunuzda hep dönüp hatırlayabileceğiniz bir kırılma noktası deneyimleyebilirsiniz. Çatışma ve gerilim dozu yüksek olabilecek. Bu konuda sakin kalmanız ve biraz da kadere teslim olmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızda sizin kontrol edemeyeceğiniz bir sonuçlanma deneyimleyebilirsiniz.

İç dinamiklerinizi atağa geçirecek bu duruma karşı sağduyulu ve metin olmanız gerekmektedir. Sağlığınızla ilgili denetimli ve dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle ruhsal ataklardan kaçınmanız ve içinizdeki fırtınaları paylaşarak kendinizi rahatlatmalısınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz gruplardan birileriyle kopma noktasına gelebilirsiniz.

Tartışma ve anlayış farkı nedeniyle oluşabilecek bu gerginlik nedeniyle hayatınızdan birilerini çıkarma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sakin kalmakta ve yaşanacak olanlar her ne ise kabullenici bir tavırla ayakta durmanız gerekebilir. Alacaklarınızı tahsil edebileceğiniz enerjilere sahipsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyer alanınızda bir projenin sonuna gelinmiş olabilir.

Olası bir tartışma veya çatışma nedeniyle işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Dolayısıyla mantıklı ve sağduyulu olup olası tartışma ortamlarından uzak durmakta fayda var. Annenizle ilişkilerinizde gerilim dozunu azaltmanız gerekebilir. Mesleki bir mücadelenin de sonuna gelmiş olabilirsiniz.