Günlük burç yorumları haberimizde. 23 Ağustos Salı gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner’den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 22-28 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

22-28 Ağustos HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır.

Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz. İlişki kurma adına değerli fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Cinselliğin etkin olabileceği ilişkilere çekilebilirsiniz. Hüsran yaşadığınız fikirsel konularda öfkeli ve saldırgan olmanız olasıdır. Daha itidalli olmak zorundasınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.

Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Sıcak yaz günlerinin size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şifa alma ve şifa verme gibi konularda özel enerji ve fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Özellikle ödeme sıkıntılarında agresif bir ruh haline bürünebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz.

Bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz.Bilhassa ilişkilerinizde çatışma ihtimaline karşı tetikte olmalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.

Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz. Özellikle sağlık ve ortopedik kazalara karşı tetikte olmalısınız. Hizmet alanınızda kısıtlanma duygusundan doğan agresiflik neticesinde ruhsal sorunlar yaşamanız da mümkündür..

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir.

Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa spor faaliyetlerinizde olası kazalardan meydana gelebilecek kalça ve ortopedik arızalara karşı dikkatli olmanız gereklidir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz.

Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Aileniz, ebeveyniniz ve akrabalarınızla ilgili konularda çatışmalar, fikirsel ayrılıklar veya tatsız kazalar deneyimlemeniz olasıdır. Özellikle babanızla olan iletişiminizde dikkatli ve sabırlı olmak durumundasınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz.

Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür.Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Trafikte dikkatli yol almanız ve kazalara karşı tetikte olmanız bilhassa çok önemlidir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.

Acıma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda çatışma, engelleme, meydan okuma gibi durumlara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.

Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Hedeflerinizin gerçekleşmemesi ve bu durumun da sizi öfkeye sevk etmesi mümkündür. Dolayısıyla bu öfke enerjisine karşı aksiyon almanız gerekebilir. Hayatınızda sabır ve sebat gereken bir süreçtesiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz.

Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Plüton olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz.Kendinize daha insaflı davranmanız gerekebilir. İmkansızlıklar sizde şu sıra öfke yaratıyor olabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz.

Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde öfke dozuna dikkat etmeniz gerekmektedir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.

Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerden gelir elde etmek ve kendinizi duygusal bir beraberliğe hazır hissetmek için doğru zamanlarda bulunuyorsunuz. Mesleki faaliyetlerinizdeki engellemeler nedeniyle otorite figürleri ile çatışmanız olasıdır.