Günlük burç yorumları haberimizde. Günlük burç yorumları ile burcunuzda bu hafta neler olacak, size neler söylüyor, nelere dikkat etmeniz gerekir öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte 26 Nisan 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haftalık Burç Yorumlarını Okumak İçin Tıklayınız

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 26 Nisan Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün felsefi olarak bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde depresif bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Bunun geçici olacağı fikrini zihninizde tutarsanız günü daha rahat enerjilerle sonlandırma şansı bulabileceksiniz. Zihninizdeki fikirlere çözüm ve cevap bulamama gibi bir yetersizlik içine düşebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Vergi ödemeleriniz için en uygun zamanda bulunuyorsunuz. Ortaklı kazanımlarınız veya başkalarının maddi potansiyelinden faydalandığınız gelirlerinizde bugün de olumlu enerjiler söz konusudur. Ancak akşam saatlerinde maddi konularda depresif ve umutsuz hissedebileceğiniz bir sorunla da karşılaşmanız mümkündür. Tedbiri elden bırakmamalısınız.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Eşiniz veya ortağınızla dünkü olumlu iletişiminiz bugün de etkisini devam ettirmektedir. Ancak akşam saatlerinde ikili ilişkilerle ilgili bir parça kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Kaybetme korkusu taşıyor olmanızla yüzleşebilirsiniz. Ancak bu sürecin geçici olacağını zihninize sokarsanız o ağır duyguda kalmanız için bir sebep yoktur.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınızdaki olumlu gelişmeler, yanınızda çalışan kişilerle olan kollayıcı tutumunuz bugün de devam edecektir. Ancak bir parça içinize kapanacağınız, iş yoğunluğu nedeniyle biraz kendinizi bunalmış hissedeceğiniz bir akşam yaşanacaktır. İşlerin yetişmeyeceğine dair bir endişe de besleyebilirsiniz. Ancak bu olumsuz süreçte mesai saati bitmiş olacaktır.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızla ilgili girişimleriniz, onların gelişmesi ve eğitimi ile ilgili hassasiyetiniz bugün de devam edecektir. Onların gelişimine fayda sağlayan çalışmalar ve davranışlar içindeyken akşam saatleri umutsuz hissettiğiniz kısa bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Bu süre zarfında beden hareketleri ve spora yönelmeniz durumunda ruhunuzu rahatlatabileceksiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün kendiniz, aileniz ve aile bireyleriniz için yapacağınız etkinliklerdeki şanslı pozisyonunuz devam etmektedir. Ancak akşam saatlerinde bir süreliğine içinize kapanmak, ebeveyninizin aralarında yaşanabilecek bir tartışmaya şahit olma durumu gibi etkenlerden canınız sıkılabilir. Bu süreç kısa süreceğinden moralinizi yine de yüksek tutmaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
İşinizi idame ettirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda zihinsel cevaplarınıza ulaşmanız bugün de mümkün olacaktır. Kısa yürüyüşler yapıp kendinizi daha zinde hissetme olanağı yakalayabilirsiniz. Ancak ne yazık ki akşam üzerine doğru bir parça enerji düşüklüğü ve umutsuzluk hissi yaşamanız mümkündür.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi, manevi değerleriniz ve potansiyelleriniz üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Önünüzdeki dönemde hem kendiniz hem de yakınlarınız için bu potansiyeli nasıl değerlendirebileceğinizi planlayabilirsiniz. Gün sonuna doğru bir parça moralinizi düşürebilecek engellerle karşılaşmanız olasıdır. Bu durumun geçici olacağı fikrini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
İç motivasyonunuz yükseltirken, başkaları için nasıl fayda sağlayabileceğinizle ilgili planlar geliştirmeye bugün de devam edebilirsiniz. Ancak bugün odaklandığınız konularda kısıtlanma hissi nedeniyle moraliniz bir parça düşürebilir. Geçmişte başınıza gelen olumsuz anıları ve deneyimleri aklınıza getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde moral düşüşüne izin vermemelisiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendinize samimi ve affedici olma günündesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda daha kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Başkaları için kendinizi konumlandırdığınız davranış şekillerinin analizini yapabilirsiniz. Olumsuz deneyim ve gelişmeleri hatırlayabileceğiniz ve bunu moral bozuntusundan çok gelişme olarak değerlendireceğiniz bir gün olacaktır.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Yine arkadaşlık ilişkilerinizin ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızla ilgili umutsuz bakış açısı geliştirme ihtimaline karşı açık olmalısınız. Özellikle akşam saatleri kendinize dönebilme ihtimaline açıksınız.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Mesleki vizyonunuzla ilgili başarılı gelişmelere açık bir gün daha sizi bekliyor. Ancak deneyimli ve olgun birisi ile tatsız bir diyaloğa girebileceğiniz ihtimalini de aklınızın bir köşesinde bulundurmalısınız. Geliştirdiğiniz işle ilgili bir engelleme gündeme gelebilir. Bu sürecin kısa olacağını bilip yolunuza ve coşkulu tutumlarınıza devam etmelisiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 25 Nisan Pazartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Felsefi ve zihinsel konulara karşı ilginiz artabilir. Uzak ve bilhassa yurt dışında olan bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. İletişiminizin ve etki alanlarınızın daha yayılmacı ve ısrarcı olabileceğini fark edeceksiniz. Agresif yaklaşımlardan ve değişken ruh halinden uzak kalmaya uğraşabileceksiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayatınızın riskli ve bilinmezlerini kapsayan kısımlarına karşı beyin fırtınaları geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklar ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Ancak disiplini sıkı tutmak şartıyla ortak işlerden kazanılan maddi potansiyelinizde ilerleme kaydedebileceğiniz gibi bu tip gelirleri arttırmak için temaslarda bulunmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Eşiniz veya ortağınızla yeni deneyimler ve ortamlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Gün içindeki ilişkilerinizde duygularınız bir parça gerilime doğru kayabilir. Hislerinizde abartıya kaçabilecek yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde daha tartışmacı ve savunmacı bir tutum içine girebilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


İş ortamınızda ve özellikle hizmet alanınızda yepyeni bir fikri deneyimlemek için proje geliştirmeye yatkın olabilirsiniz. Büyük kitlelerin yararına olabilecek bu projelerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı kollayıcı bir tutum içerisinde bulunurken, kendinize ve çevrenize karşı geliştirdiğiniz motivasyonunuzda abartılı hareketlerden kaçınmanız gerekebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız alanlarında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Sportif faaliyetlere girişebilir, yaz öncesi fazla kilolarınızı gidermek için yeni fikirlere ve bedensel egzersiz tavsiyelerine yönelebilirsiniz. Ruh haliniz gün içerisinde değişkenlik gösterebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizde neşeli ve canlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Samimi bir ortam yakalanabilir ve keyifli etkileşimler ortaya çıkabilir. Akrabalarınızla haberleşmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon ve tadilat planları yapabilirsiniz. Duygularınızda ve iletişim tarzınızda bu süreçte biraz gerilimli olabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. Aklınızdaki fikirleri ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Kısa yürüyüşler yapıp kendinizi daha zinde hissetme olanağı yakalayabilirsiniz. Davranışlarınızda ve bedensel enerjinizde yükselme hissedebileceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için harcamaya yeltenebilirsiniz. Savurgan davrandığınızı düşünebilirsiniz. Maddi, manevi değerleriniz ve potansiyelleriniz üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Bu potansiyeli nasıl değerlendirebileceğinizi planlayabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Keşfetme isteğiniz yükselecektir. Hem iç motivasyonunuz yükselebilir hem de başkaları için nasıl fayda sağlayabileceğiniz ile ilgili planlar geliştirebilirsiniz. Abartılı davranışlarda bulunabileceğiniz konular gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affetme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Kendinize samimi olma günündesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda daha kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Başkaları için kendinizi konumlandırdığınız davranış şekillerinin analizini yapabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızı yönlendireceğiniz alanları belirleyebilirsiniz. Ancak gün içinde davranış biçimlerinizdeki abartı dozunu arttırmamaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu takdir toplayabilir.
Yabancı kaynaklı işler veya uzak ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çalıştığınız kurumun veya yürüttüğünüz meslek dalının sağlayacağı faydalar üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Yükselen enerjinizi bedensel egzersizlerle karşılamaya çalışabilirsiniz.