Günlük burç yorumları haberimizde. 29 Ağustos Pazartesi' gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner'den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 29 Ağustos 4 Eylül haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Kısa bir süre Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle yapmak istediğiniz faaliyetler sabahleyin askıda kalmış hissi verebilir. Öğlene doğru sıcak bir ruh haline kavuşabilirsiniz.

Ay’ın boşluk etkisinin tersine, bilhassa maddi konularda planlamış olduğunuz işlerin üzerine gitmek ve öğrenme odaklı bir takım konularınızı planlamakla ilgili olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Hizmet alanınızla ilgili önemli diyalog ve anlaşmaların gerçekleşebilme fırsatlarını yakalayabileceğiniz, rahatsızlıklarınıza şifa bulabileceğiniz özel bir görünüm bulunuyor.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Özellikle eğitim, haberleşme, fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz.

Ay’ın sabah ki boşluk etkisi sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz. İtici güce sahip bir gökyüzü durumunu faydaya çevirebilirsiniz. Bilhassa özel hayat, aşk, sevgi, çocuklar ve hayatınızın keyifli alanlarıyla ilgili özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Evlilik teklifi etmek için önemli bir görünüme sahipsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Ağır enerjilerle başlayacak bir günün ortasına doğru yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz.

Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.Aşk ve eğlenceyle ilgili zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Düşünmek ve planlamak günün teması olmalıdır. Zihninizin ve diyalog kurma zenginliğinizin yükselebileceği, bilhassa aileniz ve köklerinizle iletişim imkanınızın artabileceği bir görünümde bulunuyorsunuz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Maddi konularda güçlü, ancak ruh hali olarak olarak düşük enerjili hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabilirsiniz. Kolektif çalışmalarda bilginin ve haberleşmenin gücünü kullanıp faydaya çevirebileceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz. İş ağınızı geliştirecek, eğitim, medya ve pazarlama işlerinizde ilerleme ve zengin diyalog imkanı sağlayabilecek fırsatlara sahip bulunuyorsunuz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Düşük enerjilerle başlayan bir günde bulunuyorsunuz. Ancak özellikle mesleki atılımlar için özel bir gökyüzü konumu mevcut ve bunu faydaya çevirebilecek şansa da sahipsiniz.

Yapmanız gereken düne göre nispeten düşük ruh halinizi sabit ve durağan tutup öğle saatlerine kadar profesyonel bir tutumla fırsatları değerlendirip elinize geçen şansı kullanmak olacaktır. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda iletişim ve uzlaşma enerjileri hayrınıza çalışıyor olacaktır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah kısa süreli bir boşluk etkisiyle arkadaşlarınız ve üye olduğunuz kurumlara ait konulara karşı kendinizi tepkisiz hissedebilirsiniz.

Öğlene doğru ise Ay’ın burç değiştirmesiyle birlikte sezgileriniz, içsel coşkularınız artabilecektir. Beklentiniz dışında meydana gelebilecek olaylara karşı tepkisel davranışlarınız sizi bile şaşırtabilir. Kendi burcunuzda ilerleyen Venüs ve Merkür’ün uyumlu enerjileri sayesinde diyalog ve iletişimle ilgili çok önemli fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Anlaşmalar yapabilir, verimli konulara imza atabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Bilhassa mesleki kazanımlar, üye olunan kurumlara ait maddi yükümlülükler ve hayatınızın toplum önündeki alanlarını selamete eriştirmek için önemli bilgi ve fırsatlara sahip olabileceğiniz bir gökyüzü konumuna sahipsiniz.

Sabah saatleri enerjiniz bir parça düşük olsa bile elinize geçen değerli fırsatlardan faydalanmak adına hareket enerjisini bulabileceksiniz. Kendinizle ilgili farkındalıkları tespit edebileceğiniz ve beklentiniz dışında gelişen olaylarda gardınızı nasıl almanız gerektiğini fark edebileceğiniz bir görünümde bulunuyorsunuz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Ruhsal anlamda bugün sabah saatleri pek parmağınızı oynatmak istemeyebilirsiniz.

Ancak ait olduğunuz kurumlarla ilgili ortaklık kurmak, mevcut arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili olumsuzlukları gidermek için iletişime geçmek yahut hedeflediğiniz bir arkadaşlığı başlatmak anlamında özel gökyüzü fırsatlarına sahipsiniz. Ay’ın kariyer alanınıza geçip burada ilerlemesiyle mesleki atılımlarınızı daha rahat yönetmek ve gerçekleştirmek için şansınız bulunuyor. Annenizle olan ilişkinize de eğilebilir ve onun gönlünü alabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Her ne kadar ağır enerjilerle güne başladığınızı düşünseniz de özellikle kariyer alanınızda yapacağınız bağlantılar, doğru iletişim ve çalışanlarınızla güven verici diyaloglar sayesinde önemli fırsatları yakalamanız mümkündür.

Günün genelinde zihinsel farkındalıklarınızı geliştirici faaliyetlere yönelmek isteyebilirsiniz.Hukuki açmazları gidermek, yabancı kültürlerle ilgili çalışmalar yapmak yahut uzak bir yolculuğa çıkmak için hazırlıklar yapmak isteyeceksiniz. Tiyatro ve oyunculuk eğitimi üzerine bilgi toplayabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde kendinizi keyifsiz hissetmeniz Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür. Ortağınız veya partnerinizle iç içe olmamak isteyebilirsiniz.

Ancak öğlene doğru hayatınızın krizli alanlarındaki pürüzleri giderebilmek adına önemli fırsatlara ve enerjiye sahip olabileceksiniz. Hukuk, majör eğitimler, yurt dışı bağlantılı çalışmalar ve beyin fırtınaları gerektiren konularda çok özel fırsatlara ve bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca felsefi konularda destek almak, eğitim vermek ve bu tip konularda kursa yazılmak için uygun zamandasınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Sıradan ve düşük enerjiler hissettiğiniz bir gün yaşadığınızı düşünebilirsiniz ancak bilhassa ortaklık ve özel ilişkinizle ilgili ayın konumu sizin lehinize çalışmış olacaktır.

İlişkileriniz günün temasını oluşturacak ve coşkulu davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Kredi, devletle ilgili ödemeler, vergi ve muhasebe kayıtları gibi konularda çok özel etkilere sahipsiniz. Borç istemek için doğru zamandasınız. Ortak kazanımlar elde etmek üzerine önemli bilgiler elde edebileceğiniz etkiler gökyüzünde sizin yararınıza çalışmaktadır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde atıl bir ruh durumunda olsanız da kısa süre sonra Ay’ın hizmet alanınızda ilerlemesi sayesinde bilhassa çalışmakla ilgili coşkulu hissedebileceksiniz.

Çalışanlarınıza karşı cömert ancak buyurgan bir tutumla işlerinizi hallettirebilirsiniz. Diğer taraftan özel ilişkiniz ve ortaklığınızla ilgili önemli fikir teatileri yapılabilir. Ortaklık ve ilişki başlatmakla ilgili de son derece önemli fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Eğer özel ilişkinizde veya ortaklığınızda bir iletişim sorunu varsa bugün barışmak ve iyi niyetle ilerleyebilmek için fırsatlara sahipsiniz.