Günlük burç yorumlarınız haberimizde. 2 Temmuz Cumartesi gününe ait burç yorumları, sizler için Dinçer Güner tarafından yapıldı. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 27 Haziran - 3 Temmuz haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

27 Haziran - 3 Temmuz HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 2 Temmuz Cumartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bütün gün bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Sabah saatlerinde bilhassa ulaşım ve haberleşme konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir hafta sonu günü deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Diğer taraftan aile kökleriyle ilgili ruhani bilgilere ulaşabilir, beklemediğiniz şaşırtıcı haberlerle yüzleşebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir sıkıntı hissetmeniz olasıdır. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz. Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay’ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu sürprizle sosyal hayatınızdan gelen ruhunuzu okşayan sürprizlerdir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gerilimli bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun, haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Ani ve anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda beklenmedik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Parasal gelişmelerin ışığında kendinizi ruhen coşkulu ve kararlı bir yapıda hissedebileceksiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Ruhsal gerilimin sizi bir parça zorlayacağı bir sabahtan sonra zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir ve bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır. Kariyerinizle ilgili teknik bir konuda önünüze bir proje gelebilir. Beklenmedik bir iş teklifi almanız da olasıdır. Sıra dışı mesleki gelişmeler ve başlangıçlar da bu sürece dahil olabilecektir. Diğer taraftan ruhani çalışmalar bu birkaç gün ilginizi daha fazla çekecektir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlarınız ve dahil olduğunuz sosyal topluluklardaki çekişmeler ve gerilimler nedeniyle bugün sabah saatleri biraz izolasyona sığınabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz de yoğun olacaktır. Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir gün sizi bekliyor. Ani ve planlanmamış bir uçak yolculuğuna çıkabilirsiniz. Entelektüel düzeyinizi yükseltebilecek bir zihinsel başlangıç sürecine girebilirsiniz. Bilinçaltı fenomenleriniz, rüyalarınız ve beyin aktivitelerinizde hareketlilik gözlemlenebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz. Ancak sabah saatlerinde bu konularla ilgili ailenizle kısa bir gerginlik yaşamanız mümkündür. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde beklenmedik artışlar veya başlangıçlar meydana gelebilir. Sıra dışı bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Marjinal konulara ilginiz artabilir. Diğer taraftan arkadaş ortamınızdan biriyle keyifli bir ilişki için tanıştırılabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Majör eğitimler ve felsefeyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişiminiz yüksek olacaktır. Ancak bugün kısa süreli bir gerginlik yaşamanız da olasıdır. Ulaşımla ilgili trafikte gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Hayatınıza sıra dışı bir ortaklık veya beraberlik dahil olabilir. Sürprizli tanışmalara ve hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek ilginç ortaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gizli düşmanlarınıza karşı da tetikte olmalısınız. Mesleki olarak yaratıcılığınızın ön plana çıktığı bir süreç yaşıyorsunuz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde maddi ve manevi olarak birileriyle tartışmak veya gerilim yaşamak mümkündür. Kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz.
Hizmet alanınızda önemli bir teknik ayrıntı ile yeni bir düzen veya yönteme başlangıç yapabilirsiniz. Hizmet alanınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bağımsız çalışmak için girişimde bulunabilirsiniz. Ancak günün en keyif veren konusu hayatınızın keyif alanlarında yapacağınız atılımlardır.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik sonlanmalar meydana gelebilir. Güneş/Neptün üçgen açısı sayesinde eviniz veya ailenizle ilgili bir konuda ruhsal bir gelişim veya yaratıcı, ilham verici bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Her şekilde sizi mutlu edecek bir görünümdür.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendi içinizde ruhsal ataklar yaşama riskine sahipsiniz. Bu durum kısa süreliğine yaşanacaktır. İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır. İş ortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz. Evinize teknik yenilikler yapma sürecine başlamış bulunuyorsunuz. Evle ilgili yeni araç gereçler satın alabilirsiniz. Ebeveyniniz tarafından yapılan bir sürpriz odak noktanız olabilir. İlham verici bir iş ortaklığı imkanı gün yüzüne çıkabilir. Değerlendirme konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde özellikle arkadaşlarınız veya eşinizle aranızda gerilim yaşamanız olasıdır. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz. Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamınız ve komşularınızı ilgilendiren bir konuda sıra dışı bir yöntem üzerine odaklanabilir, yahut beklemediğiniz bir konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamakla ilgili ruhsal bir ilham gelmiş gözüküyor. Bu görünümü değerlendirmelisiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir. Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili beklenmedik bir gelişme üzerine odaklanabilirsiniz. Anneler gününü en verimli kutlayacak olan burçların başında geliyorsunuz. Vefa ve uzlaşı duygularınızın yoğun olabileceği bir gündesiniz. Evinize odaklı bir yaratıcılık söz konusudur.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 1 Temmuz Cuma


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğle saatlerine kadar bir nebze içinize kapanık ve tembel bir ruh halinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra ise günün geri kalanı için bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir Satürn günü deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Yuvanız ve kariyeriniz arasında uyumlanma sorunu yaşayabileceğiniz bir etkiye sahipsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğle saatlerine kadar miskinlik ve tembellik etme ihtiyacında olsanız da öğle saatlerinden itibaren parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz. Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay’ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Yolculuk ve tatil konularında çatışmalar deneyimlemeniz olasıdır.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğle saatlerine kadar ağır enerjiler deneyimleyebilirsiniz. Ancak öğle saati Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun, haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir öğleden sonrası olacak. Ani ve anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda beklenmedik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Harcamalarınız bütçenize baskı yapacaktır. Temkinli olmalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğlene kadar arkadaşlarınızın sorunları ve ağır enerjilerini taşımak zorunda kalabilirsiniz. Ancak öğleden sonra kendinize döneceksiniz. Zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir ve bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır. Kararlarınız ve hedefleriniz ortaklarınız veya partnerinizin direktiflerine göre şekillenebilir. Kendinizi bu konuda baskı altında ve özgünlükten uzak hissedebilmeniz olasıdır. Söz dinlemek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri kariyer odaklı davranırken, öğleden sonra ise arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir öğleden sonra sizi bekliyor. Üreme organlarınızla ilgili bir rahatsızlıktan şikayetçi olabilirsiniz. Bu konuda bir uzman yardımı almak gerekli olabilir. İş yoğunluğundan kaynaklı problemler de ruh sağlığınızı etkileyebilecek mesleki sıkıntılar olarak bir parça canınızı sıkabilir. Aidiyet hissinize baskı oluşturabilen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğlene doğru karar mekanizmanız ve hareket alanınız kısıtlıyken, öğleden sonra kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde fırsatlar veya cazip öneriler önünüze gelebilir. Ciddi ve sorumluluk isteyen bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Sahip olduğunuz erdemlerden dolayı arkadaşlarınıza baskı kurabilecek ve yönlendirecek bir yapıda bulunuyorsunuz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde isteksiz ve verimsiz enerjilerle doluyken, öğleden sonra majör eğitimler ve felsefi çalışmalar yapabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz yükselecektir. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişime asılacaksınız. Ailenizin kariyerinizle ilgili gelişmelerden memnuniyetsiz olması ve size kendi gerçekleri ile yaklaşmaları baskı altında hissetmenize neden olabilir. İlişkilerde istismar hissedebileceğiniz bir görünüme sahipsiniz. Hem kendinizi tatmin etmek hem de ailenizi memnun etmek durumda kalabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğle saatlerine dek ortağınız veya partnerinizle düşük enerjili zamanlar geçireceksiniz. Ancak öğleden sonra kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz. Hukuki bir amaç nedeniyle üzerinizde baskı oluşturulması mümkündür. Donanımınız ve eğitim düzeyinizle ilgili eksiklikler yahut üzerinizde yabancı dil veya kültürlerle ilgili bilgisizlikten dolayı baskı hissediyor olmanız bir parça canınızı sıkabilir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde hizmet alanınızda mecburiyet duyduğunuz bütün işlerin angarya gibi geldiğini hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra Ay ilişkiler evinize girecek. İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Ortaklığınızda derinleşememe ve ayrıntılara eğilememe güçlüğü çekebilirsiniz. Venüs/Plüton karşıt açısı maddi ve manevi değer alanlarında önünüze zorlayıcı konuları getirebilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri yatağınızdan çıkmakta zorlanacaksınız. Öğle saatlerine kadar kendinize vakit ayırmanız ve öğleden sonra da hizmet alanınıza yönelmeniz mümkündür. İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır. İş ortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz. Evinize teknik yenilikler yapma sürecine başlamış bulunuyorsunuz. Evle ilgili yeni araç gereçler satın alabilirsiniz. Ebeveyniniz tarafından yapılan bir sürpriz odak noktanız olabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğle saatlerine kadar ağır enerjilerle tam tabiriyle vakit öldüreceksiniz. Öğlenden itibaren size tanıdık dinamik enerjilerle coşabilirsiniz. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun saatler deneyimleyeceksiniz. Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Çocuklarınız ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda zorlayıcı fırsatlar üzerine odaklanabilir yahut beklemediğiniz bir konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğlene kadar akışta kalmalı ve önemli bir meseleye başlangıç yapmamalısınız. Öğle saatlerinden itibaren aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili zorlayıcı bir fırsat üzerine odaklanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin özel hayatınıza müdahale etmeleri gereken bir durum ortaya çıkabilir ve bu durumda gerginleşebilir, uzlaşma kültüründen bir nebze uzaklaşabilirsiniz. Baskıya karşı hazırlıklı olmalısınız.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 Haziran Perşembe


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır. Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz. İlişki kurma adına değerli fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Cinselliğin etkin olabileceği ilişkilere çekilebilirsiniz. Toprak ve mülk yatırımı gibi konularda özel fırsatlara sahip olabileceğinizi unutmamalısınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Sıcak yaz günlerinin size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şifa alma ve şifa verme gibi konularda özel enerji ve fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa çocuklarınız için değerli yatırım fırsatlarına sahip olabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz. Bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz. Özellikle sağlık konusunda şifa bulma ve dağıtma fırsatı mevcuttur.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz. Mesleki sorumluluk ve aidiyet duygusunun güçlü hissedilebileceği bugün ayrıca iş ve sosyal ağlarınızla ilgili özel fırsatlara da sahip bulunuyorsunuz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Sabır ve sebat sayesinde sorumluluklarınıza haiz olduğunuz takdir de kazançlı hissetmeniz içten bile değildir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay ve Merkür kavuşumu iletişiminizi yumuşatacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Diğer taraftan duygusal anlamda aile desteğine de sahip olabileceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Acıma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Üstelik iş ağlarınızda göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci de takdir toplamanıza neden olabilecektir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Mesleki fırsatların size göz kırpıyor olması ve finansal anlamda size sağlam destek verebilecek bir kaynağı keşfediyor olmanız da bu komple olumlu gökyüzü etkilerinin kazanımlarını işaret etmektedir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Plüton olumlu açı enerjisi size, sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duyguların yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Bu durum da çevrenizdeki kişilerin size olan güven ve inançlarını sağlamlaştırıyor.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz. Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik ortaklaşa maddi kazanımlarla ilgili esaslı fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Toplumsal ve arkadaş gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılabilir ve dışarıda zaman geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden gelir elde etmek ve kendinizi duygusal bir beraberliğe hazır hissetmek için doğru zamanlarda bulunuyorsunuz.