Günlük burç yorumları ile 3 Mayıs Salı günü sizi bekleyenler neler, burcunuzda neler var ve burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haftalık Burç Yorumlarını Okumak İçin Tıklayınız

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 3 Mayıs Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Duygusal olarak boşlukta hissediyor olsanız bile maddi alanda esaslı bir fırsata sahip olduğunuzu fark etmeli ve uyguladığınız iş her ne ise olası fırsatın buradan gelebileceğine odaklanmalısınız. Mesleki hırslarınızın karşılığını alabileceğiniz ve kendinizi bu konuda tatmin olmuş hissedebileceğiniz özel bir etkiye sahip olabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Hedeflerinizin ve toplumsal kimliğinizin size neşe, keyif ve yaşama sevinci olarak yansıdığı çok özel bir süreçten geçiyorsunuz. Duygusal olarak bir parça yalnız hissediyor olsanız da şanslı olduğunuzun bilincine varıp anın keyfini çıkarmaya odaklanmalısınız. Size huzur ve keyif verebilecek bir aşka yelken açma fırsatına da sahipsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün ruhsal olarak hayallere dalmaya eğilimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Tembellik etmeye yatkın olduğunuz gibi, evinizde sizi konfor alanınızda hissettirecek o pozitif enerjilerle vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz. Kendi dünyanıza çekilip hayatınızın size ne kadar olumlu fırsatlar sunduğunu fark edebilir ve bundan büyük keyif duyabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Duygusal olarak kendinizi bir parça boşlukta hissediyor olsanız dahi, sosyal olarak çok hareketli ve insanlarla haşır neşir olmak zorunda kalabilirsiniz. Bundan şikayet etmeyeceğiniz gibi, yeni ve önemli fırsatlar elde etmeniz, takdir toplamanız ve yeni iş bağlantılarına yönelmeniz olasıdır. Arkadaşlarınız kısa geziler için organize olabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyeriniz ve toplumsal statünüz sayesinde maddi ve manevi fırsatların önünüze çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. Gücünüze, keyfinize ve güvenilirliğinize dayanarak size açılacak fırsatları değerlendirebileceğiniz pozitif olanaklara sahipsiniz. Ancak bugün akşam saatlerine kadar ruhsal olarak kendinizi olumsuz ve beklenti içerisinde hissedebilmeniz olağandır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihinsel olarak eriştiğiniz çok değerli bir farkındalığı fırsata çevirmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Akşam saatlerine kadar özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili duygusal boşluk hissetseniz de zihninizdeki değerli konulara odaklanıp elinizde belki de farkında olmadığınız çok özel maddi, manevi değerleri ve bilgileri gözden geçirmeye odaklanın.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın kriz alanlarındaki dengeyi yeniden inşa etmek üzere belki de farkında olmadığınız çok ilginç fırsatlarla karşı karşıya olabilirsiniz. Oysa siz bugün akşama kadar gündelik işlerinizi tamamlamaya uğraşıp bunun üstesinden gelemeyecek kadar ağır bir ruh halinde olabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerine odaklandığınızda fırsatların orada olduğunu göreceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaş çevrenizden bir kişiyle çok özel bir ortaklığa girebilirsiniz. Yahut yine sosyal hayatınızdan biri tarafından tanıştırıldığınız biriyle özel bir ilişkiye başlama fırsatına sahipsiniz. Akşam saatlerine kadar tembellik ve biraz da hayallere dalma eğilimi nedeniyle bu özel fırsat olasılığını kaçırmamaya çalışmalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Akşam saatlerine kadar ağır enerjiler nedeniyle evinizden pekte çıkmak istemeyebilirsiniz. Ancak hizmet alanınızda, gündelik işlerinizle ilgili bir karar yahut önemli bir hedef sayesinde kariyerinizde ayrıcalıklı bir fırsatı yakalama şansına sahipsiniz. Dolayısıyla evde oturup pineklemek yerine gözünüzü dört açmanız gereken bir süreçte olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kişisel gelişiminiz için çok özel bir eğitim fırsatıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Aileniz ve çocuklarınızla birlikte uzak bir yolculuğun da planlarını yapıyor olabilirsiniz. Uzak kültürler, ticari anlaşmalar ve iş potansiyelinizi genişletmek hevesiyle dolu olabileceğiniz özel bir etkiye sahip olacaksınız. Sosyal bakımdan suskun ve çekingen bir ruh halinde olmanız ise geçicidir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Ailenizin maddi ve manevi gücü sizin miras yoluyla elde edebileceğiniz zenginlik ve fırsatları garantileyebiliyor. Böyle güçlü ve kendinden emin bir durum sayesinde hayata daha güvenli ve rahatlamış bakabileceğiniz bir etkiye sahipken yine de Ay’ın konumu itibarıyla maddi konularda kendini sermiş bir hisse sahip olabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Özel ilişkiniz veya ortaklığınız sayesinde edineceğiniz bir fırsat sizi sosyal ilişkileriniz, bağlantılarınız konusunda şanslı ve hevesli bir konuma yöneltebilecektir. Bu olumlu etkiye rağmen Ay’ın sizin burcunuzda Retro pozisyonda bulunması nedeniyle kendinizi duygusal bir boşlukta hissediyor olmanız olağandır. Bu olumsuz etki akşama dek sürecektir.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 2 Mayıs Pazartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde özellikle sakin huylu iletişim tarzınızla daha insancıl ve anlayışlı bir ruh halinde olabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisine gireceği saatlerde mevcut işlerinizi bitirmek, sosyal bir atılımda bulunmamayı tercih etmek ve akşamüstü saatlerine kadar da maddi potansiyelinizi takip etmek mümkün olacaktır. Günün teması akışta kalmak olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sakin bir pazar gününe başlarken hem olumlu hem de olumsuz şartları doğru kullanmanız gerekebilir. Ay sizin kariyer alanınızda boşluk etkisine gireceği için öncelikli işlerinizi sabırla devam ettirmeniz, hatta evde bile bazı ayrıntıları gözden geçirmeniz önemli olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren arkadaşlarınızla vakit geçirmek adına doğru enerjilere sahip olacaksınız.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Düşünce ve fikirlerinizin askıda kalma ihtimali yüksek olacaktır. Hukuki konularda ve yabancı bağlantılı işlerinizde verim alabilmek bir parça zorlaşacağından, zihninizi rahatlatacak eylemlere yönelmeniz daha doğru olacaktır. Zihinsel durağanlık ihtimalini bedensel aktivitelerle dengeleyebilirsiniz. Gece özellikle sosyal kimliğinizle ilgili farkındalığınız yükselişe geçecektir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Pazar günü, yönetici gezegeniniz olan Ay boşlukta kalacağından dolayı özellikle hayatınızın krizli alanlarında ilerleme sağlamanız zorlaşacaktır. Maddi ödemeler ve yükümlülüklerinizle ilgili aktivitelerinizi yarına ertelemeniz gerekebilir. Bugünün teması sizin için negatif gözüken ilişkilerinizi düze çıkarmak ve onlarla normalleşmiş bir ilişki düzeyi yakalamak olabilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişki ve ortaklıklarınızda bugün oldukça durağan bir iletişim içinde bulunabilirsiniz. Gizli düşmanlıkların ortaya çıkabileceği durumlara karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Sabah saatleri mevcut ilişkilerinizle ilgili olumlu süreci değerlendirmeli ve onlara verdiğiniz değeri göstermelisiniz. Gece ise maddi durumunuzdaki açıkları kontrol altına alabilmeniz için uygun zamanlar elde edebileceksiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Haftanın son günü özellikle gündelik işlerinizi devam ettirme konusunda biraz ağır enerjilere sahip bulunabilirsiniz. Yanınızda çalışan insanlarla olan iletişiminizi normalleştirmek için önemli fırsatlara sahipsiniz. Mevcut işlerin tamamlanması ağır ilerleyecektir. Dolayısıyla aklınızda iş olmasına rağmen bugünü aileniz ve sevdiklerinizle geçirmek avantajlı olacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Hafta sonunda hayatınızın keyifli alanları ve çocuklarınızla olan ilişkileriniz sanki askıya alınmış gibi ağır ilerliyor gibi görünecektir. Özellikle sahip olduğunuz güzelliklerin değerini algılamak ve halinizden memnun olduğunuzu hissetmek için olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Ancak hareketsiz ve atıl bir gün geçirebileceğinizi unutmamalısınız.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu sabah özellikle anneniz ve aile büyükleri ile olumlu ilişkilere girişebilirsiniz. Onlara ne kadar değer verdiğinizi göstermek için fırsatlara sahipsiniz. Günü evinizde hiçbir şey yapmak istemeden geçirmek gibi bir atalet duygusuna sahip olabilirsiniz. Zamanın bir parça ağır ilerlediğini hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde biraz daha keyiflenmeniz mümkündür.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal ilişkiler trafiğinizin ağır ilerleyebileceği bir günde bulunuyorsunuz. Eğitim hayatında sınav sürecindeyseniz. Fikirleriniz dağınık olacağından kafanıza hiçbir şeyin girmediğinden şikayet edebilirsiniz. Ancak sabah saatlerinde iş ve sosyal ilişkilerle bağlı olduğunuz kadın figürlerle olan ilişkilerinizi toparlamak ve düze çıkarmak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi konularda atılım yapabileceğiniz, yatırım fırsatları arayacağınız ve hesaplar yapabileceğiniz bir günde bulunmuyorsunuz. Maddi konulardan ziyade manevi konularınızı toparlayabileceğiniz, ilişkilerinizi olumlu hale getirme fırsatlarına sahip olduğunuz bir gün geçireceksiniz. Özellikle tüm banka ve hesap işlerinizi yarına ertelemeye özen göstermelisiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Pazar gününe biraz düşük enerjilerle başlayabilirsiniz. Akşam saatlerine kadar hayatınızdaki iletişim trafiğinizi yoluna koymak için çabalayabilirsiniz. Ağır enerjiler ve atalet durumuna sahip olacaksınız. Günü akışta kalarak geçirmek ve biraz olsun hayallerinizle haşır neşir olmak için fırsat yaratın. Fiziki eylemleriniz sonuçsuz kalabilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Ağır bir hafta sonu sizi bekliyor olacak. Öncelikle sabah saatlerinde hayatınızdaki olumlu konularla ilgili minnet düşüncesi taşıyor olabilirsiniz. Şükretmek ve evrenin enerjilerini kabul etmek sizin için fark yaratacaktır. Ancak günün geri kalanında fiziksel ve sezgisel enerjileriniz düşük olacağından davranış veya eylemlerinizin verimsizliği hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.